Kimbino
Sopron
Kimbino
Sopron
HIRDETÉS
Logo Aldi - Hipermarketek
3.5/5

Friss akciók és lapozható akciós újság - Aldi Sopron 2024.05.23. > katalógus

Aldi üzlethelyiségek a Sopron városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Sopron városában és környékén

További újságok a kategóriában

Friss akciók és kedvezmények Sopron Aldi üzletében

 

Üdvözöljük Sopronban, ahol az Aldi üzlete remek lehetőségeket kínál a spórolásra! Fedezze fel a legújabb soproni Aldi akciós újságot (érvényesség kezdete: 2024.05.16.) nálunk és élvezze az exkluzív ajánlatokat.


Sopron - A történelem és kultúra varázsa

Sopron varázslatos város, amely gazdag történelmi és kulturális hagyományokkal rendelkezik. Elbűvölő óvárosával és impozáns épületeivel vonzza a látogatókat. Az itt található múzeumok, színházak és egyéb látnivalók révén mélyebben megismerhető a régió történelme és kultúrája.


Kiemelkedő akciók és kedvezmények az Aldi Sopron üzletében

Az Aldi soproni üzletébe betérve mindig megtalálja a legfrissebb akciókat és kedvezményeket. Legyen szó élelmiszerről, háztartási eszközökről vagy bármilyen más termékről, az Aldi mindig figyelembe veszi vásárlói igényeit. Ne hagyja ki az exkluzív lehetőségeket, és böngéssze a soproni Aldi akciós újságot itt már ma!

Az akciós újságban található összes ajánlat elérhető úgy a soproni Aldi vásárlói számára, mint Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Nyíregyháza és Székesfehérvár lakóinak.


Nyitvatartási idő Sopronban

Az Aldi soproni üzletének nyitvatartási ideje:

Hétfőtől szombatig: 7:00 - 20:00

Vasárnap: 8:00 - 18:00

Vegye figyelembe, hogy a nyitvatartási idő módosulhat. Feltétlenül ellenőrizze az aktuális információkat az aldi.hu hivatalos honlapján.


Kimbino - Az akciós újságok otthona

A Kimbino weboldal és mobilalkalmazás segít Önnek, hogy pénzt takaríthasson meg. Fedezze fel az online akciós újságok világát a Kimbino platformon keresztül, és ne szalassza el a legfrissebb ajánlatokat, kedvezményeket. Ne csak az Aldi soproni áruházában, hanem más hasonló üzletekben is spóroljon a vásárlások során – például itt: CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Töltse le most a Kimbino alkalmazást és kezdődjön a pénzspórolás már ma!

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!