Kimbino
Szarvas
Kimbino
Szarvas
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Szarvas - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Szarvas városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Szarvas városában és környékén

További újságok a kategóriában

Lidl Szarvas – Akciós újság friss akciókkal és kedvezményekkel


Üdvözöljük a Lidl Szarvas áruházának akcióit bemutató akciós újság oldalán! A Lidl üzlet Szarvason a legfrissebb és legjobb minőségű termékeket kínálja. Látogasson el a Lidl hivatalos weboldalára további információkért - lidl.hu.


A szarvasi Lidl áruház különleges ajánlatai

Fedezze fel Szarvas Lidl áruházának legújabb akcióit és kedvezményeit! Az aktuális akciós újság rendelkezésre áll oldalunkon, azon belül pedig itt érhető el. Ne hagyja ki ezeket az ajánlatokat, amelyek 2024.05.23. kezdődnek.


Nyitvatartás és friss Információk

Az üzlet hétköznapokon 7:00 és 21:00 óra között van nyitva, míg szombaton 7:00 és 21:00 óra között, vasárnap pedig 7:00 és 18:00 óra között várja vásárlóit. Fontos megjegyezni, hogy a nyitvatartási idők változhatnak, ezért mindig ellenőrizze az aktuális információkat a Lidl hivatalos honlapján vagy a Kimbino alkalmazásban.


Hogyan segít a Kimbino pénzt megtakarítani?

Ismerje meg, hogyan segít a Kimbino weboldal és mobilalkalmazás (Kimbino) Önnek, hogy mindig naprakész legyen a legújabb Lidl akciókra és ajánlatokra vonatkozóan. Ezeket nem csak Szarvason, de más olyan településeken (Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár és Szombathely) is kihasználhat, ahol a Lidl jelen van. A Kimbino segítségével könnyedén böngészheti a legfrissebb akciós újságokat és katalógusokat, így mindig a legjobb vásárlási döntést hozhatja meg. Továbbá ha kedveli a Lidl áruházakat, érdemes felfedeznie hasonló kategóriájú üzleteket is, mint például Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily.


Szarvas – A város és történelme

Szarvas varázslatos város, amely gazdag történelmi hagyományokkal és gyönyörű környezettel büszkélkedhet. E településen számos látnivaló található, például a Szarvasi Arborétum, ahol lenyűgöző növényvilágot csodálhat meg. Ismerje meg ezt a szép várost, élvezze a Lidl áruház kínálta kiváló ajánlatokat, és élmény lesz a vásárlása!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS