Kimbino
Szombathely
Kimbino
Szombathely

Lidl Szombathely - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.06.27.

HIRDETÉS
Lidl
HIRDETÉS

Lidl üzlethelyiségek a Szombathely városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Szombathely városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Szombathely akciós újság

 

Örömmel köszöntjük Önt a szombathelyi Lidl áruházak világában, ahol minőségi termékek széles választékával és versenyképes árakkal várják Önt. Szombathely lakóinak és a Szombathelyen járóknak egyaránt érdemes betérniük a Lidl üzleteibe.


Szombathely: A nyugat kapuja

Szombathely lenyűgöző város a Nyugat-Dunántúlon, amely büszkén hirdeti magát a régió fővárosaként. Gazdag történelmi örökséggel és kulturális élettel büszkélkedik, a környező természetes szépségek és a város számos nevezetessége – például a Savaria Múzeum és a Kámoni Arborétum – pedig nagyszerű élményeket kínálnak.


Aktuális akciók és kedvezmények

Ne szalassza el az aktuális Lidl Szombathely akciókat és kedvezményeket! Lapozza át a legfrissebb akciós újságot, amely tele van különféle árengedményes termékkel, megannyi vonzó ajánlattal. Élelmiszerektől a háztartási cikkekig mindent megtalál a Lidlnél. Kattintson itt, hogy megtekinthesse az aktuális ajánlatokat és a további részleteket!


Lidl nyitvatartás Szombathelyen

A szombathelyi Lidl áruházak kedvező nyitvatartással könnyítik meg a bevásárlást. Hétköznap 7:00 és 20:00 óra között, szombaton 7:00 és 20:00 óra, míg vasárnap 8:00 és 18:00 óra között állnak nyitva a vásárlóközönség előtt. Az üzletek nyitvatartása változhat, ezért mindig ellenőrizze a Lidl hivatalos honlapján (lidl.hu) vagy töltse be a Kimbino alkalmazást (Kimbino).


Hogyan segít a Kimbino a pénztakarékos vásárlásban?

A Kimbino online platformon kedvére böngészheti az aktuális akciós újságokat és katalógusokat. Tanulmányozza át a legújabb szombathelyi Lidl akciókat és kedvezményeket, mert így kevesebbet fizet majd a pénztárnál. A Kimbino más hasonló üzletek akcióival kapcsolatban is tájékoztatja Önt, amennyiben Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily ajánlatokra kíváncsi. Látogasson el hozzánk, és éljen a Kimbino nyújtotta előnyökkel!

Az aktuális akciós katalógus 2024.06.27. dátumtól van érvényben. Térjen be a Lidl szombathelyi áruházaiba, és használja ki az elkövetkező időszak akcióit, árengedményeit!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS