Kimbino
Szombathely
Kimbino
Szombathely
HIRDETÉS
Logo Aldi - Hipermarketek
3.5/5

Friss akciók és lapozható akciós újság - Aldi Szombathely 2024.05.23. > katalógus

Aldi üzlethelyiségek a Szombathely városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Szombathely városában és környékén

További újságok a kategóriában

Aldi Szombathely akciós újság

 

Az Aldi akciós újságja Szombathelyen is hétről hétre megújuló ajánlatokat tartalmaz, amelyek általában az egyik hét csütörtöki napjától a következő hét szerdai napjáig érvényesek. Minden új akciós újságban helyet kapnak az Aldi szombathelyi üzleteiben elérhető promóciók, kedvezmények és különleges ajánlatok. Az Aldi Szombathely akciós katalógus aktuális számát Aldi Akciós újság néven találja, amely 2024.05.23. kezdettel érvényes. Az akciós újságban található összes ajánlat elérhető a Szombathelyen található Aldi üzletekben is. A legfrissebb akciókat és ajánlatokat mindig naprakészen megleli a szombathelyi Aldi akciós katalógus oldalán.


Szombathely városa

Szombathely lenyűgöző város, amely gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik. A városban számos nevezetesség található, és büszkék arra, hogy az Aldi hozzájárul a szombathelyiek és látogatók kellemes vásárlási élményéhez.


Aldi szombathelyi akciók és kedvezmények

Az Aldi üzleteiben történő vásárláskor érdemes tudnia néhány fontos információról, akár szombathelyiként, akár más települések (Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Nyíregyháza és Székesfehérvár) lakójaként.
Az Aldi Szombathelyen működő áruházainak legfrissebb akcióit és kedvezményeit a szombathelyiek az Aldi akciós újságban találhatják meg itt. Az akciós katalógus oldalaink szerepelnek a szombathelyi Aldi üzletekben érvényes promóciók és különleges ajánlatok. Az Aldi Szombathely termékek széles választékával várja Önt élelmiszerekből, háztartási cikkekből és még sok másból. Ne hagyja ki a fantasztikus lehetőségeket, amelyek 2024.05.23. dátumtól vannak érvényben!


Aldi szombathelyi nyitvatartás

Az Aldi nyitvatartása Szombathelyen a következő:


    07:00-21:00

Ke    07:00-21:00

Sze   07:00-21:00

Csü   07:00-21:00

     07:00-21:00

Szo   07:00-21:00

Vas   07:00-19:00


Kimbino - Segítség a pénztakarékos vásárláshoz

A Kimbino weboldal (illetve mobilalkalmazás – letölthető innen: Kimbino) mindig naprakész és könnyen elérhető Aldi akciós újságokat kínál. Az online akciós újságok révén egyszerűen böngészheti a legfrissebb ajánlatokat és megtalálhatja a legjobb vásárlási lehetőségeket. Emellett a Kimbino ajánl más üzleteket is CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily kategóriában annak érdekében, hogy minél szélesebb választék álljon rendelkezésére megtakarítási opciókból.


Látogasson el a szombathelyi Aldi akciók teljes körét bemutató oldalunkra, és fedezze fel a legújabb akciókat és kiváló minőségű termékeket. Tartsa a lépést a Kimbino segítségével; spóroljon időt és pénzt a vásárlás során!


Aldi hűségprogram
Csatlakozhat az Aldi hűségprogramhoz, hogy kiemelkedően kedvező ajánlatokat és kedvezményeket kapjon. A programmal nyomon követheti pontjai alakulását és különleges előnyökhöz juthat.


Online bevásárlás az Aldinál
Az Aldi lehetőséget biztosít az online vásárlásra, amihez az Aldi házhozszállítása Szombathelyen is igénybe vehető. Az Aldi weboldalán kényelmesen böngészhet a termékek között és egyszerűen leadhatja rendelését.


Szombathelyi üzletek
Az Aldi üzleteivel jelen van Szombathelyen. Az Önhöz legközelebbi Aldi üzlet elérhetőségét megtalálja az Aldi weboldalán, ami a könnyen megjegyezhető aldi.hu címen található.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!