Kimbino
Tata
Kimbino
Tata

Interspar Tata új akciós újság 2024.06.27. - katalógus lapozható formában

HIRDETÉS
Interspar
HIRDETÉS

Interspar üzlethelyiségek a Tata városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Tata városában és környékén

További újságok a kategóriában

Interspar Tata - Akciós újság a legfrissebb kedvezményekkel

 

Itt, a Tata városában található Interspar áruház akciós újságának weblapján gazdag választék és rendszeres akciók várnak Önre. Tata méltán lehet büszke történelmére és varázslatos környezetére. Az Interspar üzletek a minőségi termékekről és az izgalmas ajánlatokról ismertek – ez alól Tata sem kivétel. Megtalálja mindazt, amire szüksége lehet a mindennapi életben: friss élelmiszereket, háztartási cikkeket és még sok mást. A legfrissebb Interspar akciós újságot itt megtekintheti.

Tata varázsa

Tata elragadó kisváros, amely a természet és a történelem találkozását kínálja. E település lenyűgöző környezetben fekszik, és számos látnivalóval büszkélkedhet. Fedezze fel a Tatai várat és a csodálatos Öreg-tavat, amelyek hozzájárulnak a város egyedi hangulatához. A természetkedvelőknek és a kultúra iránt érdeklődőknek is számtalan lehetőséget kínál Tata.

Kedvezmények és akciók

Az Interspar Tata rendszeresen kedvezményekkel és akciókkal várja a vásárlókat. Az aktuális akciós katalógusban megtalálhatók a legújabb ajánlatok és termékek árakkal, 2024.06.27. kezdettel. Itt megtalálhatja a többi Interspar üzletet is: Győr, Székesfehérvár, Debrecen, Pécs, Budapest XI. kerület és Gyula.

Ezenkívül a Kimbino weboldalán fellapozhatja a tatai Interspar akciós újságját, ahol mindig naprakész információk várnak Önre. Ne szalassza el a takarékos vásárlás lehetőségét, és fedezze fel a különféle akciókat, amelyeket ez az áruház kínál!

Nyitvatartás Tatán

Az Interspar Tata áruház nyitvatartása a következő:

Hétfőtől péntekig: 8:00 - 20:00

Szombaton: 8:00 - 20:00

Vasárnap:  9:00 - 18:00

Fontos megjegyezni, hogy az üzletek nyitvatartási ideje változhat. Mindig ellenőrizze az aktuális nyitvatartást az spar.hu hivatalos honlapon vagy a Kimbino oldalán.

Kimbino - Az akciós újságok platformja

A Kimbino segít Önnek a pénztárcakímélő vásárlásban. Az online akciós újságokban mindenkor naprakész információkat talál a legfrissebb akciókról és ajánlatokról. A Kimbino alkalmazás letöltésével a legjobb vásárlási lehetőségek mindig kéznél lesznek. Ne feledje, hogy a Kimbino platformon keresztül nem csak az Interspar, hanem más hasonló üzletek ajánlatait is megtalálja, például: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Ne hagyja ki a lehetőséget a költséghatékony vásárlásra, és fedezze fel a legjobb ajánlatokat!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS