Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost

Folyékony szappan - árak és akciók - a legjobb ajánlatok itt

Folyékony szappan

A Kimbino mindig a legolcsóbb termékekkel igyekszik az ön kedvében járni. A mai sláger: folyékony szappan! A(z) folyékony szappan akciós ajánlatát megtalálja 12 szórólapban. Nézze át az összes katalógust, hogy megtudja, hol várják a legkedvezőbb árak.

Folyékony szappan a következő üzletekben érhető el árengedménnyel: COOP, Lidl, Spar, Tesco és Auchan. A kedvezményeket keresse ezekben az akciós újságokban: Ha egyebet is szeretne vásárolni, akkor kattintson rá bármelyik boltra és annak brosúrájára. Például körülnézhet a(z) Tej, Vaj, Sajt, Joghurt és Tojás akciós ajánlatai között.
Vásárlás előtt mindig nézze át az akciós újságokat, hiszen így pénzt takaríthat meg. A Kimbino weboldalán Október során is rendelkezésére állnak a legjobb akciók.

Biztosan értesülni fog minden akciós termékajánlatról, ha letölti Kimbino alkalmazásunkat. Így nem marad le semmilyen árengedményről.

Minden Kimbino-rajongó imádja e bűvös szavakat: kedvezmény, akció és megtakarítás. Általunk a(z) folyékony szappan vásárlásán éppúgy spórolhat, mint számtalan más termékén! Ismerje hát meg a Kimbino világát.
Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!