Kimbino
Ajka
Kimbino
Ajka

Lidl Ajka - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.06.27.

HIRDETÉS
Lidl
HIRDETÉS

Lidl üzlethelyiségek a Ajka városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Ajka városában és környékén

További újságok a kategóriában

Lidl Ajka - akciós újság

 

Üdvözöljük a Lidl ajkai üzletének ajánlatait ismertető akciós újság oldalán! A Lidl Európa-szerte közel harminc országban és az Egyesült Államokban is jelen van, és ma már a kontinensünk legnagyobb diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózatává vált. Egyik üzletük Ajkán található, és a lánc többi üzletéhez hasonlóan kiváló minőségű élelmiszereket és egyéb termékeket kínál a lehető legjobb áron. További információkért látogasson el a Lidl weboldalára.


Az ajkai Lidl akciós kínálata

Ajkán a Lidl üzletben minden héten számos különleges ajánlattal várják a vásárlókat. Az akciós katalógusban megtalálhatóak a legfrissebb kedvezmények és promóciók, amelyek segítenek még többet spórolni a vásárlás során. Az aktuális akciós újságot itt találja meg. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy időben értesüljön a legújabb akciókról!


Az akciós újság érvényessége: 2024.06.27..


Nyitvatartási idő Ajkán

Az ajkai Lidl üzlet hétköznapokon 07:00 - 21:00 óráig, vasárnap pedig 07:00 - 19:00 óráig várja vásárlóit. Fontos azonban megjegyezni, hogy a nyitvatartási idő változhat, ezért mindig ellenőrizze az aktuális információkat a hivatalos weboldalon, amelynek címe: lidl.hu.


Kimbino - A pénztárca barátja

Az online vásárlás és a pénzspórolás könnyebb, mint valaha, a Kimbino pedig segít Önnek ebben. A Kimbino internetes oldala és mobilalkalmazása (Kimbino) lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor tájékozódjon az üzletek aktuális akcióiról. Emellett a Kimbino környezetbarát megközelítése révén hozzájárulunk az akciós újságok és katalógusok miatti papírfelhasználás csökkentéséhez, ezzel segítve bolygónk megóvását.


A Lidl ajánlatok természetesen számos más olyan magyarországi településen lakók számára szintén elérhetőek, ahol az áruházlánc jelen van (Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár és Szombathely). Ugyanakkor nálunk nem csupán a Lidl aktuális akciós újságát leli meg – szíves figyelmébe ajánljuk egyéb hasonló üzletek ajánlatait is: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily.


Ajka - Rövid ismertető

Ajka csodálatos város, tele kultúrával és történelemmel. Egyike Veszprém megye legjelentősebb településeinek, amely rengeteg látnivalót kínál az ide látogatóknak. Fedezze fel e város varázslatos hangulatát, és élvezze a vásárlás örömét a Lidl ajkai üzletében!


A Lidl várja Önt Ajkán!

Nézze meg az aktuális akciós újságot és látogasson el a Lidl ajkai üzletébe. Vásároljon okosan a Kimbino segítségével, és ne hagyja ki a fantasztikus ajánlatokat!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS