false
Kimbino
Kimbino
Logo Tesco - Hipermarketek
3/5

TESCO Ajka új akciós újság és katalógus 2023.12.14. kezdettel - lapozható

HIRDETÉS

Tesco üzlethelyiségek a Ajka városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Ajka városában és környékén

További újságok a kategóriában

Tesco Ajka - Akciós újság a Kimbino oldalán

Üdvözöljük a Kimbino oldalán! Itt mindig megtalálhatja a legfrissebb Tesco Ajka akciós újságokat. Mi ezzel támogatjuk abban, hogy spóroljon vásárlásai során és ne maradjon le egyetlen akcióról sem!


Tesco Ajka - Kényelem és minőség egy helyen

A Tesco ajkai áruháza minden vásárló igényét kielégíti. A város egyik legnagyobb áruházaként a Tesco Ajka széles termékválasztékkal várja az üzletekbe látogatókat. Ha Ajkán vásárol, itt mindig számíthat a friss élelmiszerek és háztartási cikkek széles választékára, melyek kedvező áron érhetőek el. Tekintse meg a Tesco Ajka akciós újságokat itt, és ismerkedjen meg a legújabb ajánlatokkal, akciókkal.


Ajka: Történelem és természeti szépségek

Ajka csodálatos város, amely egyaránt büszkélkedhet történelmi múlttal és lenyűgöző természeti szépségekkel. A települést körülölelő dombok és zöld területek tökéletes környezetet biztosítanak a pihenéshez és kikapcsolódáshoz. Ajka emellett jól ismert a XIX. századra visszanyúló üvegipari hagyományairól is.


Kedvezmények és akciók az ajkai vásárlók számára

A Tesco Ajka 2023.12.07. kezdettel érvényes akciós újságjában számos kedvezmény és akció várja a helyi vásárlókat. Legyen szó friss élelmiszerekről, háztartási cikkekről vagy akár kozmetikumokról, a Tesco Ajka biztosan tartogat valami különleges ajánlatot. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy pénzt spóroljon vásárlásai során, ennek érdekében pedig tanulmányozza a legújabb akciókat a Kimbino oldalán itt.


Tesco nyitvatartás Ajkán

Az ajkai Tesco áruház nyitvatartása a következő:

Hétfőtől szombatig: 6:00 - 22:00

Vasárnap: 7:00 – 20:00

A nyitvatartás változhat, ezért vásárlás előtt mindig ellenőrizze az aktuális információkat a hivatalos Tesco honlapon (tesco.hu) vagy a Kimbino alkalmazásban (Kimbino).


Hogyan segít a Kimbino pénzt spórolni

Ha a Kimbino online platformján tájékozódik, mindig naprakész lehet a legfrissebb Tesco Ajka akciókkal kapcsolatban. A mobilalkalmazás használatával is könnyedén böngészheti az aktuális újságokat és akciókat, és mindig tudni fogja, hol találja a legjobb ajánlatokat – legyen az Tesco, Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Auchan, Metro és EcoFamily vagy egyéb hasonló áruház. Emellett a Kimbino a fenntarthatóságot is támogatja, hiszen lehetővé teszi a papírmentes informálódást.

Éljen a pénzspórolási lehetőséggel vásárlásai során! Látogasson el a Kimbino weblapjára, ahol kedvére böngészheti a legújabb ajkai Tesco akciókat!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Tesco -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!