Kimbino
Baja
Kimbino
Baja

Lidl Baja - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.06.20.

HIRDETÉS
Lidl
HIRDETÉS

Lidl üzlethelyiségek a Baja városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Baja városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Baja akciós újság

 

Örömmel köszöntjük Önt a Lidl bajai áruház ajánlatainak oldalán – e boltban minőségi termékeket, kiváló árakat és számos akciót talál. Legyen helyi lakos vagy csak éppen a városba látogató, a Lidlbe feltétlenül érdemes betérnie!


Baja: A Duna kapuja, sokszínű települése

Baja varázslatos város a Duna partján, amely gazdag történelemmel és lenyűgöző természeti környezettel büszkélkedhet. Gyönyörű kilátás kínálkozik a Dunára és környező tájra. Baja sokszínűsége megnyilvánul kulturális életében, fesztiváljaiban és gasztronómiai kínálatában is.


Aktuális akciók és kedvezmények Baján

Látogassa meg a Lidl bajai áruházát, hogy kihasználhassa az aktuális akciókat és kedvezményes ajánlatokat! Tekintse meg a legfrissebb akciós újságot, mely tele van jelenleg olcsóbban kínált élelmiszerekkel, háztartási eszközökkel és még sok mással. Kattintson itt, hogy megismerkedhessen az aktuális termékajánlatokkal és a további részletekkel!


Lidl nyitvatartás Baján

A bajai Lidl üzlet kedvező nyitvatartással áll az Ön rendelkezésére. Hétköznapokon és szombati napokon 7:00 és 20:00 óra között, vasárnap pedig 8:00 és 18:00 óra között várják a vásárlókat. Kérjük legyen arra is tekintettel, hogy a nyitvatartási idő változhat - bevásárlás előtt tehát mindig ellenőrizze a hivatalos Lidl honlapon (lidl.hu) vagy a Kimbino alkalmazásban (Kimbino).


Hogyan segít a Kimbino a pénztakarékos vásárlásban?

A Kimbino online platform a legpraktikusabb felület az aktuális akciós újságok és katalógusok kényelmes áttekintéséhez. Fedezze fel a legfrissebb bajai Lidl akciókat és kedvezményeket, amelyek pénzt spórolnak Önnek a vásárlásai során. A Kimbino a Lidl üzletek ajánlatai mellett elérhetővé teszi más, hasonló profilú áruházak akcióit is: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Keresse fel weblapunkat, és élvezze a Kimbino használatával járó előnyöket!

Az aktuális akciós katalógus 2024.06.20. kezdettel van érvényben. Ne hagyja ki a nagyszerű lehetőséget: ejtse útba a bajai Lidl áruházat már csak az akciók és kedvezmények kedvéért is!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS