Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Baja
Logo Tesco - Hipermarketek
3/5

TESCO Baja új akciós újság és katalógus 2023.09.21. kezdettel - lapozható

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tesco üzlethelyiségek a Baja városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Baja városában és környékén

Forrás: here.com

További újságok a kategóriában

Tesco Baja - Akciós újság a Kimbino oldalán

Üdvözöljük a Kimbino oldalán, ahol a legfrissebb Tesco Baja akciós újságokat találja meg! Ismerje meg a bajai Tesco legjobb kedvezményeit és akcióit, és spóroljon pénzt vásárlásai során.


Baja: Egy város tele élettel és kulturális kincsekkel

Baja bájos város Magyarország déli részén, a Duna partján. Nagyszerű kulturális kincsekkel és történelmi látnivalókkal büszkélkedhet. Baja híres a halászléfőző fesztiválról, valamint Duna-parti sétaútjairól, amelyek lenyűgöző kilátást kínálnak a folyóra és a környező tájra.


A Tesco Baja akciós ajánlatai: spóroljon vásárlásai során!

A Tesco bajai áruházában minden megtalálható, amire csak szüksége lehet. Az aktuális Tesco Baja akciós újságban számos termékkategóriákban bukkanhat kedvezményes ajánlatokra – legyen szó élelmiszerekről, háztartási cikkekről vagy egyéb termékekről. Ne szalassza el az aktuális, 2023.09.21. kezdettel érvényes akciókat, mert így még többet spórolhat vásárlásai alkalmával.

Ha szívesen megtekintené a legfrissebb Tesco Baja akciókat, látogasson el a Kimbino oldalára, ahol itt találja az Önt érdeklő információkat.


Tesco nyitvatartás Baján

A bajai Tesco áruház nyitvatartása a következő:

Hétfőtől szombatig: 6:00 - 22:00

Vasárnap: 7:00 – 20:00

Mivel az üzlet nyitvatartása változhat, vásárlás előtt mindig ellenőrizze a hivatalos Tesco honlapon (tesco.hu) vagy a Kimbino alkalmazásában (Kimbino).


Hogyan segít a Kimbino pénzt spórolni

A Kimbino internetes oldal és mobilalkalmazás megkönnyíti, hogy mindenkor naprakész legyen a legfrissebb Tesco Baja akciókkal kapcsolatban. A Kimbino alkalmazás és honlap felületén tartózkodási helyétől függetlenül kényelmesen áttanulmányozhatja úgy a Tesco, mint Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Auchan, Metro és EcoFamily  aktuális kiadványait és akcióit. A Kimbino a fenntarthatóság mellett is kiáll, hiszen lehetővé teszi a papírmentes tájékozódást, ezzel hozzájárulva a környezet védelméhez.

Ne hagyja ki a pénzspórolási lehetőséget, amikor vásárolni indul Baján! Látogasson el a Kimbino weboldalára, ahol kedvére böngészheti a legújabb bajai Tesco akciókat!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Követés

A bolthoz

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Tesco -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!