Kimbino
Baja
Kimbino
Baja
HIRDETÉS

Friss akciók és lapozható akciós újság - Aldi Baja 2024.07.25. > katalógus

HIRDETÉS
Aldi

Aldi üzlethelyiségek a Baja városában és környékén

Összes megjelenítése

A kategóriába tartozó fiókok Baja városában és környékén

További újságok a kategóriában

Akciós újság - friss akciók és kedvezmények Baja Aldi üzletében

 

Üdvözöljük Baján, ahol az Aldi üzlete a legfrissebb, 2024.07.25. dátumtól kezdődő akciókkal és kedvezményekkel várja vevőit! Fedezze fel a bajai Aldi akciós újságot itt nálunk, és használja ki az exkluzív ajánlatokat.


Baja – A kultúra és gasztronómia Eldorádója

Baja varázslatos város, amely gazdag kultúrával és lenyűgöző gasztronómiával büszkélkedhet. A Duna partján elterülő város nemcsak gyönyörű kilátást kínál, hanem számos kulturális rendezvénynek is otthont ad. Fedezze fel a helyi ételeket és specialitásokat, miközben élvezi a festői környezetet.


Kiemelkedő akciók és kedvezmények az Aldi bajai üzletében

A bajai Aldi áruházban mindig garantáltan megtalálja a legújabb akciókat és kedvezményeket. Legyen szó friss élelmiszerekről, háztartási eszközökről vagy bármilyen más termékről, az Aldi kiemelkedő lehetőségeket kínál a spórolásra. Ne hagyja ki az exkluzív ajánlatokat, és böngéssze a Aldi bajai akciós újságát itt már ma!

Az akciós újságban található összes ajánlat elérhető úgy a bajai Aldi vásárlói számára, mint Budapest, Debrecen, Győr, Pécs, Nyíregyháza és Székesfehérvár lakóinak.


Az Aldi bajai áruházának nyitvatartási ideje:

Hétfőtől szombatig: 7:00 - 20:00

Vasárnap: 8:00 - 18:00

Mint mindig, itt is fontos megjegyezni, hogy a nyitvatartási idő változhat. Okvetlenül ellenőrizze az aktuális információkat az aldi.hu hivatalos honlapján.


Kimbino - Az akciós újságok otthona

A Kimbino weboldal és mobilalkalmazás a pénzspórolásban az Ön partnere. Ismerje meg az online akciós újságok világát a Kimbino platformján keresztül, és ne csússzon le a legújabb ajánlatokról és kedvezményekről. Ne csak az Aldi bajai üzletében, hanem más hasonló áruházakban – CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily – is takarítson meg pénzt a bevásárlás során. Töltse le most a Kimbino alkalmazást és kezdheti a pénzspórolást!

HIRDETÉS
HIRDETÉS