Logo Tesco - Hipermarketek
3/5

Tesco Berettyóújfalu + Black Friday

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tesco Berettyóújfalu újság

3/5
Actual brochure
Kevés olyan ember van, akinek ne volna ismerős Tesco neve, hiszen a vezető üzletláncok közé tartozik a magyar piacon. Szinte mindent megvásárolhat amire szüksége van, hihetetlenül alacsony árakon Tesco üzleteiben. Nézzen körbe a különböző ajánlatok között, a különböző üzletekben Aldi, ÁRKLUB , Auchan, CBA, CBA Príma, Chef Market, COOP, EcoFamily, Family Diszkont, Family Frost! Ezen üzletek Tesco versenytársai.

Tesco üzletei több városban is megtalálhatóak egész Magyarország területén, mint Budapest, Győr, Sopron, Szeged, Miskolc. Nem járt sikerrel, miközben oldalunkon böngészett? Látogassa meg az üzlet hivatalos oldalát: tesco.hu

Feledkezzen meg a nyomtatott szórólapokról, többé nem okoznak problémát. Mostantól könnyedén, online is nyomon tudja követni Tesco legújabb ajánlatait a Kimbino oldalán. Tesco legújabb ajánlatainak böngészése online szórólapokon keresztül sokkal környezettudatosabb, mintha a nyomtatott változtatot fürkészné.Örülünk, hogy az online szórólapokat választotta.

Szeretne pénzt spórolni? Próbálkozzon terméket vásárolni alacsonyabb áron, hamarosan meghozza gyümölcsét.

Hírlevélre feliratkozás vagy applikáció letöltése Kimbino. Ennek köszönhetően soha nem marad le egyetlen Tesco ajánlatról sem. A Kimbino Csapata.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tesco üzlethelyiségek a Berettyóújfalu városában

Forrás: here.com

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

A bolthoz

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Tesco -
Logo Tesco -