Kimbino
Eger
Kimbino
Eger
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Eger - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Eger városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Eger városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Eger akciós újság

 

A Lidl Magyarország egyik meghatározó diszkont üzletlánca – mint ilyen, elkötelezetten szolgálja a vásárlókat Egerben. Eger városa nemcsak történelmi értékekkel, hanem csodálatos tájakkal is büszkélkedhet, így minden vásárlás felejthetetlen élménnyé válik.


Eger: A történelem és kultúra városa

Eger történelemmel átitatott város, a híres Egri vár és a barokk stílusú épületek otthona. A híres Egri Bikavér borokról is ismert, a történelmi belváros hangulata pedig visszarepíti a látogatókat az időben. Nevezetességei mellett a festői környezet is lenyűgöző, hiszen Eger a Bükk-hegység lábánál fekszik.


Kiemelkedő ajánlatok Eger Lidl üzleteiben

A Lidl egri áruházaiban változatos akciók és kedvezmények várnak minden oda betérőt. Az aktuális egri Lidl akciós újságban számos olyan ajánlat szerepel, amelyek közt a mindennapi szükségletektől a háztartási eszközökig mindenféle helyet kapott. A Lidl rendszeresen frissíti a kínálatát, vagyis megéri újra meg újra ellátogatni az áruházakba, hogy pénzt takarítson meg a vásárlásai során. Az aktuális akciókról és ajánlatokról részletesebben itt tájékozódhat.


Lidl nyitvatartás Egerben

Az egri Lidl áruházak változatos nyitvatartással várják Önt. Hétköznapokon az üzletek 8:00 és 20:00 óra között tartanak nyitva, szombaton 8:00 és 20:00 óra, vasárnap pedig 9:00 és 18:00 óra között várják a vásárlókat. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a nyitvatartási idő változhat, ezért azt mindig érdemes ellenőrizni a hivatalos Lidl honlapon, vagyis itt: lidl.hu


Hogyan segít a Kimbino pénzt megtakarítani?

A Kimbino internetes oldal és mobilalkalmazás (Kimbino) segít abban, hogy mindig jól értesült legyen az egri Lidl akciókra és ajánlatokra vonatkozóan. A Kimbino segítségével praktikusan böngészheti az aktuális akciós újságokat és katalógusokat, hogy mindenkor a legjobb vásárlási döntéseket hozza meg. Ráadásul a Kimbino segítségével további hasonló profilú áruházak ajánlatait is felfedezheti, így például: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Ne habozzon, látogasson el az egri Lidl áruházakba, ahol időt és pénzt spórolhat a Kimbino használatával!

Az újabb akciós katalógus érvényességének kezdete 2024.05.23.. Ne maradjon le az ajánlatokról, látogasson el oldalunkra és fedezze fel az aktuális egri Lidl akciókat és ajánlatokat!

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS