Kimbino
Eger
Kimbino
Eger
HIRDETÉS

Friss akciók és lapozható akciós újság - Aldi Eger 2024.07.25. > katalógus

HIRDETÉS
Aldi

Aldi üzlethelyiségek a Eger városában és környékén

Összes megjelenítése

A kategóriába tartozó fiókok Eger városában és környékén

További újságok a kategóriában

Aldi Eger akciós újság – fellapozható online

 

1. Információk az akciós újságokról

Az Aldi egri üzleteiben rendszeresen kínálkoznak új akciók, kedvezmények és különleges ajánlatok. Az egri Aldi akciós katalógusban megtalálhatóak az Egerben kihasználható promóciók és árengedmények. Az aktuális akciós újságot Aldi Akciós újság néven találja, amely érvényes 2024.07.25. kezdettel. Az akciós újságban található összes ajánlat elérhető úgy az egri Aldi üzletek vásárlói számára, mint Budapest, Debrecen, Győr, Pécs, Nyíregyháza és Székesfehérvár lakóinak. Böngéssze a legfrissebb ajánlatokat az Aldi akciós újság oldalon itt, és ne hagyja ki a kiváló egri Aldi akciók nyújtotta megtakarítási lehetőségeket.


2. Aldi nyitvatartás Egerben

Az Aldi egri nyitvatartása a következő:


    07:00-21:00

Ke    07:00-21:00

Sze   07:00-21:00

Csü   07:00-21:00

Pé     07:00-21:00

Szo   07:00-21:00

Vas   07:00-19:00

 

3. Vásárlási tudnivalók
Az egri Aldiban bevásárlás kapcsán érdemes tudnia néhány hasznos információról:


Aldi hűségprogram: Csatlakozhat az Aldi hűségprogramhoz, hogy kitűnő ajánlatokhoz és kedvezményekhez jusson. A programmal pontosan követheti pontjait és extra előnyökhöz juthat.

Online vásárlás: Az Aldi lehetőséget biztosít az online vásárlásra is; a megvásárolt áruféleségek kézhez vételéhez pedig az Aldi házhozszállítás Egerben szintén elérhető. Az Aldi weboldalán (aldi.hu) könnyedén böngészhet a termékek között, és egyszerűen leadhatja rendelését.

Aldi házhozszállítás Egerben: Az Aldi élelmiszer házhozszállítási szolgáltatást is kínál. Válassza az Aldi online vásárlást, és kényelmesen rendelhet otthonába.

Szolgáltatások: Az Aldi üzleteiben kiemelkedő vásárlói élményben részesülhet. A segítőkész eladószemélyzet és a minőségi termékek garantálják a kellemes bevásárlást.


4. Kimbino alkalmazás

Ne maradjon le az Aldi egri akcióiról és ajánlatairól! Használja a Kimbino alkalmazást, amellyel mindig az elsők között értesülhet az új egri Aldi akciós újság megjelenéséről. Az alkalmazás letöltését követően (amit megtehet itt: Kimbino) a nap 24 órájában kéznél lesznek az aktuális Aldi Eger akciók és promóciók – ahogy más áruházláncok (CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily) vonzó ajánlatai úgyszintén. Látogassa meg az Aldi egri akciós katalógusát bemutató oldalt, hogy friss információkhoz jusson, és élvezhesse a kiváló ár-érték arányt, valamint az Aldi által kínált minőségi termékeket.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS