Kimbino
Szerencs
Kimbino
Szerencs
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Szerencs - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Szerencs városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Szerencs városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Szerencs akciós újság

 

Örömmel köszöntjük Önt a szerencsi Lidl áruház ajánlatainak oldalán – e boltban minőségi termékek és kiváló akciók várnak Önre. Legyen szó napi bevásárlásról vagy jelentősebb beszerzésről, itt mindig jó ajánlatokkal kedveskednek a vásárlóknak.


Szerencs: Kultúra és élénk városi élet

Szerencs festői város Magyarország északkeleti részén, amely gazdag kulturális és történelmi örökséggel büszkélkedhet. A középkori városrész és a gyönyörű környezet teszik ezt a helyet különlegessé. A környező borvidék is híres, így a bor szerelmesei szintén megtalálják itt a számításukat.


Kedvezmények és akciók Szerencs Lidl áruházában

Ejtse útba a szerencsi Lidl áruházat, hogy megismerje az aktuális kedvezményeket és akciókat. Az aktuális akciós újságban (vagyis itt) megtalálja a legfrissebb ajánlatokat, amelyek közt az élelmiszerek, háztartási cikkek és még sok más képviselteti magát. Oldalunkon részletesen tájékozódhat az aktuális ajánlatokról, hogy pénzt takaríthasson meg a vásárlás során!


Lidl üzlet nyitvatartása Szerencsen

A Lidl szerencsi áruháza jól kiszámítható nyitvatartással üzemel: hétköznapokon, továbbá szombaton 7:00 és 20:00 óra között, vasárnap pedig 8:00 és 18:00 óra között várja vásárlóit. Mielőtt vásárolni indul, feltétlenül ellenőrizze az aktuális nyitvatartási időt a hivatalos Lidl honlapon (lidl.hu) vagy a Kimbino alkalmazásban (Kimbino).


Hogyan segít a Kimbino pénzt spórolni a vásárlásoknál?

A Kimbino online platform legfőbb funkciója, hogy használatával Ön kényelmesen áttanulmányozhassa az aktuális akciós újságok és katalógusok palettáját. Találjon rá a legújabb szerencsi Lidl akciókra és kedvezményekre, hogy még többet takarítson meg a vásárlások során. Az online katalógusok folyamatosan frissülnek, így nálunk nem csupán a Lidlre vonatkozóan talál mindig naprakész információkat, hanem egyéb áruházak, így Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily aktuális ajánlatairól szintúgy.

Az aktuális akciós katalógus 2024.05.16. kezdettel érvényes. Éljen a lehetőséggel és látogasson el a szerencsi Lidl áruházába az ott igénybe vehető akciókért és kedvezményekért! A Kimbino segíti Önt a megtakarításban és a hatékony vásárlásban!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS