Kimbino
Szolnok
Kimbino
Szolnok
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Szolnok - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Szolnok városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Szolnok városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Szolnok akciós újság

 

Örömmel köszöntjük Önt a szolnoki Lidl áruházak világában! A Lidl Szolnokon is minőségi termékek megfizethető áron kapható széles választékával várja Önt. Akár szolnoki lakosként, akár a város látogatójaként érdemes betérnie a Lidl üzletekbe, hogy megtapasztalja azok előnyeit!


Szolnok: Az alföldi kultúra központja

Az Alföld szívében elhelyezkedő Szolnok az alföldi kultúra és hagyományok jelentős központja. A Tisza folyó partján fekvő város gazdag történelmi és kulturális múltra tekint vissza. A Szolnoki Galéria és a Damjanich János Múzeum kiváló célpont a művészet és történelem iránt érdeklődők számára.


Aktuális akciók és kedvezmények

Ne hagyja ki az aktuális Lidl Szolnok akciókat és kedvezményeket! Tekintse meg a legfrissebb akciós újságot, ahol minden héten új ajánlatok és árengedmények várják. Ennek lapjain az élelmiszerektől kezdve a háztartási cikkeken át a különféle szezonális termékekig mindent megtalál. Látogasson el oldalunkra, hogy megismerje az aktuális ajánlatokat itt!


Lidl nyitvatartás Szolnokon

A szolnoki Lidl üzletek kedvező nyitvatartással várják Önt, ugyanis hétköznapokon 7:00 és 20:00 óra közt, szombaton 7:00 és 20:00 óra, míg vasárnap 8:00 és 18:00 óra között várják a vásárlókat. Vegye figyelembe, hogy az áruházak nyitvatartása változhat, ezért mindig ellenőrizze a hivatalos Lidl honlapját (lidl.hu) vagy a Kimbino alkalmazást (Kimbino).


Hogyan segít a Kimbino a pénztakarékos vásárlásban?

Ha a Kimbino online platformot hívja segítségül, akkor könnyen és gyorsan átböngészheti az aktuális akciós újságokat és katalógusokat. Fedezze fel a legújabb szolnoki Lidl akciókat és kedvezményeket, ezáltal pedig takarítson meg időt és pénzt a vásárlások során. Mindemellett a Kimbino hasznos ajánlásokkal szolgál más hasonló profilú áruházak akcióira vonatkozóan: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Keresse fel honlapunkat, és használja ki a Kimbino nyújtotta előnyöket!

Az aktuális akciós katalógus 2024.05.23. kezdettel érvényes. Ne szalassza el a lehetőséget, látogasson el a Lidl szolnoki áruházaiba, és spóroljon minél többet a vásárláskor!

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS