Kimbino
Szolnok
Kimbino
Szolnok
HIRDETÉS
Logo PENNY - Hipermarketek
4/5

PENNY Szolnok akciós katalógus lapozható formában, új akciós újság 2024.05.23. kezdettel

PENNY üzlethelyiségek a Szolnok városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Szolnok városában és környékén

További újságok a kategóriában

Üzlet és város: Penny Szolnok - akciós újság

 

Üdvözöljük a Szolnokon található Penny üzlet ajánlatait bemutató oldalon! A Penny Szolnok akciós katalógusában e pillanatban is izgalmas ajánlatok és különleges kedvezmények várnak Önre. Térképezze fel az aktuális akciókat és ajánlatokat, amelyek révén még ésszerűbben és gazdaságosabban vásárolhat. A Penny üzletében elérhető legfrissebb akciókról és ajánlatokról (ezek 2024.05.23. kezdettel érvényesek) itt olvashat bővebben.


Szolnokról röviden

Szolnok Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelye, amely a Tisza folyó partján fekszik. A város fontos kereskedelmi és kulturális központ, valamint jelentős vasúti csomópont. Szolnok gazdag történelmi örökséggel és gyönyörű természeti környezettel rendelkezik, amely ideális lehetőséget kínál a pihenésre és felfedezésre.


Penny Szolnok akciók

A Penny szolnoki üzletében változatos akciók és kedvezmények várják az ide betérő vásárlókat. A városra szabott akciókról és ajánlatokról bővebben olvashat a Penny akciós katalógusában. Ne hagyja ki az alkalmat, hogy spórolhasson! Az aktuális akciókról és kedvezményekről részletes információkat talál itt. Megtalálható nálunk ezenkívül a többi üzletük is: Budapest, Cegléd, Tiszakécske, Gyula, Békéscsaba és Edelény.


Nyitvatartási idő Szolnokon

Lényeges, hogy mindig ellenőrizze a szolnoki Penny üzlet nyitvatartási idejét. A nyitvatartási idő változhat, és lehetnek eltérések az üzletek között. A legpontosabb információért látogasson el a hivatalos Penny honlapra: penny.hu.


Kimbino: Az okos vásárlásért

A Kimbino weblapján és alkalmazásában könnyen és gyorsan böngészheti az aktuális Penny akciós katalógusokat online. Így mindig naprakésznek tudhatja magát a legfrissebb ajánlatokkal és kedvezményekkel kapcsolatban. Ajánlunk természetesen további üzleteket is ugyanebben a kategóriában, például: Aldi, CBA, COOP, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily - ezáltal még több lehetősége nyílik a spórolásra.

Látogasson el a Penny üzletébe Szolnokon, és élvezze az aktuális akciók és ajánlatok előnyeit!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS