Kimbino
Szolnok
Kimbino
Szolnok
HIRDETÉS
Logo Aldi - Hipermarketek
3.5/5

Friss akciók és lapozható akciós újság - Aldi Szolnok 2024.05.23. > katalógus

Aldi üzlethelyiségek a Szolnok városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Szolnok városában és környékén

További újságok a kategóriában

Akciós újság - friss akciók és kedvezmények Szolnok Aldi üzletében

 

Üdvözöljük Szolnokon, ahol az Aldi üzlete a legújabb akciókkal és kedvezményekkel jár az Ön kedvében! Ismerje meg a szolnoki Aldi akciós újság tartalmát itt, és használja ki az exkluzív ajánlatokat, amelyek 2024.05.23. kezdettel vehetőek igénybe.


Szolnok - Kulturális élet és vonzó látnivalók

Szolnok lenyűgöző város Magyarország szívében, amely egyedülálló kulturális élettel és számos látnivalóval büszkélkedhet. A helybéliek és idelátogatók az itt rendezett események, múzeumok és színházak széles választékából válogathatnak. Fedezze fel a Tiszának és a városi parkoknak köszönhetően varázslatos környezetet, ami tökéletes a pihenésre és kikapcsolódásra.


Kedvezmények és akciók az Aldi Szolnok üzletében

Az Aldi szolnoki üzletében mindenkor megleli a legfrissebb akciókat és kedvezményeket. Legyen szó élelmiszerekről, háztartási cikkekről vagy megannyi más termékkörről, az Aldi kiváló lehetőségeket kínál a spórolásra. Böngéssze a szolnoki Aldi akciós újságot itt és ne hagyja ki a remek ajánlatokat!

Az akciós újságban található összes ajánlat elérhető úgy a szolnoki Aldi vásárlói számára, mint Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Nyíregyháza és Székesfehérvár lakóinak.


Nyitvatartási idő Szolnokon

A szolnoki Aldi áruház nyitvatartási ideje:

Hétfőtől szombatig: 7:00 - 20:00

Vasárnap: 8:00 - 18:00

Tartsa szem előtt, hogy a nyitvatartási idő változhat. Bevásárlás előtt feltétlenül ellenőrizze az aktuális információkat az aldi.hu hivatalos honlapján.


Kimbino - Az akciós újságok otthona

A Kimbino weboldal és mobilalkalmazás ideális eszköz pénz megtakarítására a vásárlások kapcsán. Lapozza fel az online akciós újságokat a Kimbino platformján keresztül, mert így biztos lehet benne, hogy nem marad le a legújabb ajánlatokról és kedvezményekről. Az Aldi szolnoki áruháza mellett más hasonló üzletekben is spóroljon: CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Töltse le most a Kimbino alkalmazást és már indulhat is a pénzspórolás!

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS