Kimbino
Kimbino
Logo Interspar - Hipermarketek
3/5

Interspar Zalaegerszeg új akciós újság 2024.03.07. - katalógus lapozható formában

HIRDETÉS

Interspar üzlethelyiségek a Zalaegerszeg városában és környékén

Összes megjelenítése

A kategóriába tartozó fiókok Zalaegerszeg városában és környékén

További újságok a kategóriában

Interspar Zalaegerszeg - Kedvezmények és akciók az új akciós újságban

 

Köszöntjük a zalaegerszegi Interspar áruház legfrissebb akciós újságának oldalán! Itt érhetőek el a helyi vásárlók számára elérhető legújabb akciók és kedvezmények. Az Interspar széles termékválasztékában felsorakozik a mindennapi élelmiszerektől kezdve a háztartási eszközökig minden, amire szükség lehet. Kattintson ránk, mert itt tekintheti meg a legfrissebb akciós újságot – legyen része Önnek is a költséghatékony vásárlás élményében!


Zalaegerszeg - A nyugat-magyarországi gyöngyszem

Zalaegerszeg Zala megye székhelye, ami igazi gyöngyszem Nyugat-Magyarországon. A város természetközeli környezete, parkjai és látnivalói vonzzák a látogatókat. Az erdőkkel és dombokkal körülvett Zalaegerszeg kellemes hangulatú hely, amely a városi kényelem és a természeti szépségek harmonikus egyvelegét kínálja.


Kedvezmények és akciók

Az Interspar zalaegerszegi áruházában rendszeresen kínálkoznak kiemelkedő kedvezmények és akciók. Az aktuális, tehát 2024.03.07. kezdettel érvényes akciós katalógusban megtekintheti a zalaegerszegi Interspar üzlet legfrissebb ajánlatait és az akciós termékek árait. Itt megtalálhatja a többi Interspar áruházat is: Győr, Székesfehérvár, Debrecen, Pécs, Budapest XI. kerület és Gyula.

Ne szalassza el a lehetőséget, hogy pénzével spórolva vásárolhasson! További információkkal szolgál a legújabb akciókról és ajánlatokról a Kimbino weboldala is.


Nyitvatartás Zalaegerszegen

Az Interspar Zalaegerszeg áruház nyitvatartása a következő:

Hétfőtől szombatig: 8:00 - 20:00

Vasárnap: 9:00 - 18:00

A nyitvatartási idő módosulhat, ezért mindenképpen ellenőrizze az aktuális információkat az spar.hu hivatalos honlapon vagy a Kimbino oldalán.


Kimbino - Az akciós újságok platformja

A Kimbino weboldal és Kimbino alkalmazás révén könnyedén naprakész információkat találhat az Interspar és különféle hasonló üzletek aktuális akcióiról és ajánlatairól. Lapozza át a legújabb online akciós újságokat, hogy mindig a lehető legkedvezőbb áron vásárolhasson! Emellett a Kimbino platformon keresztül könnyen meglelheti egyéb hasonló üzletek ajánlatait is, mint amilyen például: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Takarítson meg pénzt és térképezze fel a legjobb vásárlási lehetőségeket!

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Interspar -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!