Kimbino
Zalaegerszeg
Kimbino
Zalaegerszeg

Lidl Zalaegerszeg - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.06.20.

HIRDETÉS
Lidl
HIRDETÉS

Lidl üzlethelyiségek a Zalaegerszeg városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Zalaegerszeg városában és környékén

További újságok a kategóriában

Lidl Zalaegerszeg - akciós újság

 

Üdvözöljük a zalaegerszegi Lidl üzlet akciós újságát bemutató oldalon! A Lidl Európa-szerte közel harminc országban és az Egyesült Államokban is jelen van, és ma már a kontinens legnagyobb diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózatává vált. Az áruház, amely Zalaegerszegen található, arra törekszik, hogy kiváló minőségű élelmiszereket és egyéb termékeket kínáljon a lehető legjobb áron.


A zalaegerszegi Lidl akciós kínálata

A zalaegerszegi Lidl áruházban minden héten számos különleges ajánlattal várják a vásárlókat. Az akciós katalógusban megtalálhatóak a legfrissebb kedvezmények és promóciók, amelyek segítenek Önnek, hogy még többet spórolhasson vásárlásai során. Az aktuális akciós újságot itt találja. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy időben értesüljön a legújabb akciókról!


Az akciós újság érvényessége: 2024.06.20..


Nyitvatartási idő Zalagerszegen

A zalaegerszegi Lidl üzlet hétköznapokon 07:00 - 21:00 óráig, vasárnap pedig 07:00 - 19:00 óráig várja vásárlóit. Fontos azonban megjegyezni, hogy a nyitvatartási idők változhatnak, ezért mindig ellenőrizze az aktuális információkat a hivatalos weboldalon (lidl.hu).


Kimbino - A pénztárca barátja

Az online vásárlás és a pénzspórolás könnyebb, mint valaha, és ebben a Kimbino segít Önnek. A Kimbino internetes oldala és mobilalkalmazása (Kimbino) lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor tájékozódjon az üzletek aktuális akcióiról. Emellett a Kimbino környezetbarát megközelítése révén segítünk csökkenteni az akciós újságok nyomtatásához szükséges papírfelhasználást, így hozzájárulunk bolygónk megóvásához.


A Lidl által kínált akciós termékekért nem csupán Zalaegerszegen térhet be, hanem sok más településen, ahol az áruházlánc képviselteti magát: Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár és Szombathely. A Lidl aktuális akciós újságán túl a takarékoskodni kívánó vásárlók figyelmébe ajánljuk más hasonló üzletek ajánlatait, katalógusait és szórólapjait is: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily.


Zalaegerszeg - Rövid történelem

Zalaegerszeg csodálatos város, tele kultúrával és történelemmel. Egyike Zala megye legfontosabb településeinek, és rengeteg látnivalót kínál az idelátogatóknak. Fedezze fel a város varázslatos hangulatát, és élvezze a vásárlás örömét a Lidl Zalaegerszeg áruházban!


A Lidl várja Önt Zalaegerszegen!

Nézze meg az aktuális akciós újságot, és látogasson el a zalaegerszegi Lidlbe. Vásároljon okosan a Kimbino segítségével, és ne hagyja ki a fantasztikus ajánlatokat!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS