false
Kimbino
Kimbino
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Zalaegerszeg - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2023.12.14.

HIRDETÉS

Lidl üzlethelyiségek a Zalaegerszeg városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Zalaegerszeg városában és környékén

Forrás: here.com

További újságok a kategóriában

Lidl Zalaegerszeg akciós újság

Üdvözöljük a Lidl Zalaegerszeg ajánlatainak szentelt oldalon! Nálunk mindig naprakész információkat találhat a legújabb (jelenleg éppen 2023.12.14. dátummal érvényes) akciókról és ajánlatokról itt

Vásároljon kényelmesen és kedvezményesen a Lidl üzleteiben Zalaegerszeg városában. Fedezze fel a széles termékkínálatot és élvezze a vásárlás örömét.

A Lidl üzleteiben számos akció, promóció és kedvezmény várja Önt. Az aktuális Lidl akciós katalógus lapjain Zalaegerszeg lakói megtalálhatják a legfrissebb ajánlatokat, amelyek rendszeresen frissülnek. 

Az aktuális Lidl Zalaegerszeg akciók teljes körét felvonultató újság fellapozható itt. Ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról, és tekintse meg a szórólap összes ajánlatát.

Minden Lidl üzlet minőségi és megfizethető áruválasztékkal jár a vásárlók kedvében – ezt nem csupán Zalaegerszeg, hanem Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár és Szombathely lakói is tanúsíthatják. A(z) Lidl Zalaegerszeg termékek széles körét kínálja, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet.

 

Lidl Zalaegerszeg nyitvatartás

A Lidl üzlete Zalaegerszeg lakóit praktikus nyitvatartási időben várja. 

Az üzlet pontos címét és további részleteket a hivatalos Lidl weboldalon találhatja meg, azaz itt: lidl.hu

Az aktuális nyitvatartásra vonatkozó információk megtalálhatóak a Kimbino oldalán is. Ellenőrizze a nyitvatartási időket, mielőtt bevásárlás céljából felkeresné a helyi Lidl üzletet.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Lidl -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!