Kimbino
Kimbino
Logo Tesco - Hipermarketek
3/5

TESCO Zalaegerszeg új akciós újság és katalógus 2024.02.29. kezdettel - lapozható

HIRDETÉS

Tesco üzlethelyiségek a Zalaegerszeg városában és környékén

Összes megjelenítése

A kategóriába tartozó fiókok Zalaegerszeg városában és környékén

További újságok a kategóriában

Tesco Zalaegerszeg - Akciós újság a Kimbino oldalán

 

Üdvözöljük a Kimbino oldalán, ahol megtalálja a legfrissebb Tesco Zalaegerszeg akciós újságokat! Fedezze fel a legújabb helyi akciókat és kedvezményeket; spóroljon pénzt vásárlásai során.


Ismerje meg Zalaegerszeget: Természeti szépségek és városi látnivalók

Zalaegerszeg, Zala megye székhelye természeti szépségeivel és városi látnivalóival vonzza a látogatókat. Az érdeklődők meglátogathatják a Göcseji Falumúzeumot vagy elmerülhetnek a  parkok – mint a Göcseji Élménypark vagy a Szent István park – kínálta lehetőségekben.


A Tesco Zalaegerszeg ajánlatai: akciók és kedvezmények

A Tesco zalaegerszegi áruháza széles választék kínál élelmiszereket, háztartási cikkeket és egyéb termékeket. Az aktuális Tesco Zalaegerszeg akciós újságban (érvényes 2024.02.29. kezdettel) kiváló ajánlatok és kedvezmények várnak a vásárlókra. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy takarékoskodjon a bevásárlásai alkalmával!

A zalaegerszegi vásárlókat arra buzdítjuk, hogy látogassanak el a Kimbino oldalára, ahol betölthetik az aktuális Tesco Zalaegerszeg akciós újságokat itt.


Tesco nyitvatartás Zalaegerszegen

A zalaegerszegi Tesco áruház nyitvatartása a következő:

Hétfőtől péntekig: 7:00 - 22:00

Szombaton: 7:00 - 20:00

Vasárnap: 8:00 – 20:00

Az üzlet nyitvatartása változhat, ezért mindig ellenőrizze az aktuális nyitvatartást a hivatalos Tesco honlapon (tesco.hu) vagy a Kimbino alkalmazásban (Kimbino), mielőtt vásárolni indul.

A Tesco Zalaegerszeg áruházában rengeteg termék közül válogathat, és mindig nagyszerű ajánlatokkal várják Önt. Itt megtalálhatja a többi üzletüket is: Budapest, Győr, Sopron, Szeged, Debrecen és Pécs.

 

Hogyan segít a Kimbino pénzt spórolni

A Kimbino internetes oldal és mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy mindig naprakész legyen a legfrissebb Tesco Zalaegerszeg akciókkal kapcsolatban. Bárhol is járjon éppen, a Kimbino alkalmazás segítségével könnyedén böngészheti az aktuális újságokat és akciókat – a Tesco újságokon túl például Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Auchan, Metro és EcoFamily kiadványokat is. Emellett a Kimbino a környezetvédelmet is támogatja azzal, hogy papírmentes módon biztosítja az akciós újságokat, ezzel hozzájárulva a fenntarthatósághoz.

Ne szalassza el a spórolási lehetőséget, amire Zalaegerszegen is alkalma nyílik velünk! Látogasson el a Kimbino oldalára, és nézze át a legújabb zalaegerszegi Tesco akciókat!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Tesco -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!