A Kimbino mindig a legolcsóbb termékekkel igyekszik az ön kedvében járni. A mai sláger: zöldborsó! A(z) zöldborsó akciós ajánlatát megtalálja 4 szórólapban. Nézze át az összes katalógust, hogy megtudja, hol várják a legkedvezőbb árak.

A(z) zöldborsó többek közt itt vásárolható meg akciósan: Auchan, IKEA, ÁRKLUB és Chef Market. A következő reklámújságokban találja meg:

Ha ezek az akciók nem keltették fel érdeklődését és valami mást szeretne, akkor keressen rá egyéb termékekre is. Itt mindenféle kategóriában megleli az akciós ajánlatokat. Spóroljon olyan termékek kedvezményeivel, mint a(z) tej, vaj, sajt, joghurt és tojás. Vásárlás előtt mindig nézze át az akciós újságokat, hiszen így pénzt takaríthat meg. A Kimbino weboldalán Július során is rendelkezésére állnak a legjobb akciók.

Összegyűjtjük kedvenc magyar boltjai legvonzóbb ajánlatait. Ha még többet szeretne megtakarítani a vásárlásai során, akkor töltse le Kimbino alkalmazásunkat és máris az ön rendelkezésére áll minden kedvezmény.

zöldborsó és megannyi más termék kedvezménnyel - velünk nem marad le egyetlen akcióról sem. Számíthat ránk, az ön Kimbinójára.