Kimbino
Balassagyarmat
Kimbino
Balassagyarmat
HIRDETÉS

TESCO Balassagyarmat új akciós újság és katalógus 2024.07.25. kezdettel - lapozható

HIRDETÉS
Tesco

Tesco üzlethelyiségek a Balassagyarmat városában és környékén

Összes megjelenítése

A kategóriába tartozó fiókok Balassagyarmat városában és környékén

További újságok a kategóriában

Tesco Balassagyarmat - Akciós újság a Kimbino oldalán

 

Üdvözöljük a Kimbino oldalán! Itt mindig megtalálhatja a legfrissebb Tesco Balassagyarmat akciós újságokat, hogy spóroljon vásárlásai során és ne hagyjon ki egyetlen akciót sem!


Tesco Balassagyarmat - Kényelem és kedvezmények egy helyen

A Tesco balassagyarmati áruháza mindenkor a vásárlóközönség kényelmét és elégedettségét tartja szem előtt. A város egyik meghatározó bevásárlóhelyeként a Tesco Balassagyarmat széles választékban kínál friss élelmiszereket és háztartási cikkeket, így a Balassagyarmaton lakók mindig megtalálhatják itt, amire szükségük van. A Tesco Balassagyarmat elkötelezett amellett, hogy a legjobb minőséget és legkedvezőbb árakat nyújtsa vevőinek. Lapozzon bele a legújabb Tesco Balassagyarmat akciós újságokba itt, hogy feltérképezhesse a legfrissebb ajánlatokat és kedvezményeket.


Balassagyarmat: A történelmi város

Balassagyarmat mozgalmas történelemmel és gazdag kulturális örökséggel büszkélkedhet. Híres múzeumairól és építészeti emlékeiről, amelyek elénk tárják régmúlt idők hangulatát. A modern életstílus és a történelmi miliő harmonikusan ötvöződik e varázslatos városban.


Kedvezmények és akciók a balassagyarmati vásárlók számára

A Tesco Balassagyarmat akciós újság rendszeresen frissülő ajánlatokkal várja a balassagyarmati vásárlókat. A legújabb termékek, élelmiszerek és egyéb termékkategóriák kedvezményeivel jelentős összegeket spórolhat meg. Böngéssze a legújabb, 2024.07.18. kezdettel igénybe vehető Tesco Balassagyarmat akciókat a Kimbino oldalán, hogy ne maradjon le az Önt érdeklő árengedményekről.


Tesco nyitvatartás Balassagyarmaton

A balassagyarmati Tesco áruház nyitvatartása a következő:

Hétfőtől szombatig: 6:00 - 22:00

Vasárnap: 7:00 – 20:00

Az üzlet nyitvatartása változhat, ezért mindig ellenőrizze a hivatalos Tesco honlapon (tesco.hu) vagy a Kimbino alkalmazásban (Kimbino) az aktuális nyitvatartást, mielőtt vásárolni indul.

A Tesco Balassagyarmat áruházában rengeteg termék közül válogathat, és mindig nagyszerű ajánlatokkal várják Önt. Itt megtalálhatja a többi üzletüket is: Budapest, Győr, Sopron, Szeged, Debrecen és Pécs.

 

Hogyan segít a Kimbino pénzt spórolni

A Kimbino online platformján gyerekjáték megtalálni a legfrissebb Tesco Balassagyarmat akciókat és kedvezményeket. A mobilalkalmazás és a honlap használatával egyaránt praktikusan böngészheti az aktuális újságokat és akciókat, hogy soha ne hagyjon ki egyetlen Tesco, Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Auchan, Metro és EcoFamily stb. ajánlatot sem. A Kimbino kínálta szolgáltatás ráadásul a fenntartható életmód támogatója, hiszen lehetővé teszi a papírmentes tájékozódást.

Ne maradjon le a kiváló ajánlatokról! Látogasson el a Kimbino oldalára, és böngéssze a legfrissebb balassagyarmati Tesco akciókat!

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS