Kimbino
Dorog
Kimbino
Dorog
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Dorog - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Dorog városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Dorog városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Dorog akciós újság

 

Örömmel köszöntjük Önt a Lidl dorogi áruház ajánlatainak oldalán – e boltban minőségi termékek változatos választéka, különleges akciók és remek árak fogadják Önt. Akár helyi lakos, akár látogatóban vagy átutazóban van, a dorogi Lidl áruházban megtapasztalhatja a vásárlás örömét és pénzt takaríthat meg!


Dorog: Barátságos város a Dunakanyar szívében

Dorog festői kisváros a Dunakanyar közelében, amely híres barátságos közösségéről és történelmi látnivalóiról. A Dunához és a hegyekhez egyaránt közel fekszik, így kiváló lehetőségeket kínál a természetkedvelőknek és kirándulóknak. Gazdag múlttal rendelkezik és számos történelmi emléket őriz.


Aktuális akciók és kedvezmények Dorogon

Látogasson el a Lidl dorogi áruházába, hogy kihasználhassa az aktuális akciókat és kedvezményeket! Lapozzon bele a legfrissebb akciós újságba, amelynek oldalain sokszínű termékkínálatot lel, beleértve az élelmiszereket, háztartási cikkeket és még sok egyebet. Kattintson itt, hogy megtekintse az ajánlatokat és további részleteket!


Lidl nyitvatartás Dorogon

A Lidl dorogi üzlete kedvező nyitvatartással várja a vásárlókat. Hétköznap, valamint szombaton 7:00 és 20:00 óra között, vasárnap pedig 8:00 és 18:00 óra között áll a vásárlóközönség rendelkezésére. Előfordulhat a megadott nyitvatartási idő módosulása, ezért mindig ellenőrizze az aktuális információkat a hivatalos Lidl honlapon (lidl.hu) vagy a Kimbino alkalmazásban (Kimbino).


Hogyan segít a Kimbino pénzt megtakarítani a vásárlás során?

A Kimbino online platform használójaként Ön könnyűszerrel feltérképezheti az aktuális akciós újságok és katalógusok sokaságát. Fedezze fel a legfrissebb dorogi Lidl akciók, engedmények teljes palettáját – így spórolhat pénzével és idejével a bevásárlás során. A Kimbino a Lidl áruházak ajánlatain túl közzéteszi más hasonló jellegű üzletláncok akcióit is: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Látogasson el hozzánk, hogy élvezhesse a Kimbino nyújtotta előnyöket!

Az aktuális akciós katalógus ajánlatai 2024.05.23. kezdettel vehetőek igénybe. Ne hagyja ki a lehetőséget, látogasson el a dorogi Lidl áruházba az akciókért és kedvezményekért!

HIRDETÉS
HIRDETÉS