Kimbino
Dorog
Kimbino
Dorog
HIRDETÉS
Logo Spar - Hipermarketek
3/5

Új akciós újság és lapozható katalógus > Spar Dorog 2024.05.23. > akciók

Spar üzlethelyiségek a Dorog városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Dorog városában és környékén

További újságok a kategóriában

Spar akciós újság - vásárlás szuper kedvezményekkel Dorogon a Spar üzletében

 

Üdvözöljük Dorogon, ahol a Spar üzletében most fantasztikus akciók és különleges kedvezmények várnak Önre! Az aktuális Spar Dorog akciós újságban megtalálja a legfrissebb ajánlatokat és kedvezményeket. Készüljön fel a megfizethető vásárlás élményére Dorogon!


Dorog: Kedves kisváros a Dunakanyar szívében

Dorog, a Dunakanyar szívében elhelyezkedő település bővelkedik természeti szépségekben és barátságos közösség jellemzi. E kisváros hagyományokban gazdag, fontos része a magyar történelemnek.


Varázslatos Spar akciók Dorogon

A Spar üzletlánc mindenkor a minőségi termékeket és az elérhető árakat képviseli. A dorogi Spar üzletben most remek akciókra bukkanhat, amelyek kiterjednek sokféle termékkörre a friss élelmiszerektől a háztartási cikkekig. A Spar Dorog akciós újság rendszeresen frissül, az aktuális katalógusban található legújabb ajánlatok itt szerepelnek.


Nyitvatartás és praktikus vásárlás

A Spar dorogi üzletének nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:

Hétfőtől péntekig: 7:00 - 20:00

Szombaton: 7:00 - 18:00

Vasárnap: 8:00 – 18:00

Fontos megjegyezni, hogy az üzlet nyitvatartása változhat. Mindig ellenőrizze az aktuális nyitvatartást a hivatalos Spar honlapon (spar.hu) vagy a Kimbino alkalmazásban (Kimbino) a vásárlás előtt.


Kimbino: A vásárlási kedvezmények fellegvára

Vásárlásai során a Kimbino segít Önnek a pénzspórolásban. Ezen az online platformon könnyedén böngészheti és összehasonlíthatja a legfrissebb akciókat és ajánlatokat, beleértve a Spar Dorog akciós újságban találhatókat is. Emellett ajánlásokat is kínálunk a hasonló üzletekkel kapcsolatban (Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily), mert így a legelőnyösebb vásárlási döntéseket hozhatja meg. Ne habozzon, vegye igénybe a Kimbino alkalmazást úgy a pénztárcája kímélése, mint környezetünk megóvása érdekében!

Szerezze be most a legfrissebb, 2024.05.23. kezdettel érvényes Spar Dorog akciós katalógust, és ne szalassza el az új akciókat és kedvezményeket! Nézzen körül itt, hogy a kedvező árú vásárlás világába lépjen Dorogon.

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!