Kimbino
Heves
Kimbino
Heves
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Heves - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Heves városában és környékén

Összes megjelenítése

A kategóriába tartozó fiókok Heves városában és környékén

További újságok a kategóriában

Lidl Heves - akciós újság


Üdvözöljük a Lidl Heves akciós újságainak oldalán! A Lidl mint Magyarország egyik vezető diszkont üzletlánca, büszkén szolgálja a vásárlókat Hevesben. Az áruház kiváló minőségű termékeket kínál, amelyekkel könnyedén spórolhat pénzt vásárlásai során. További információért látogasson el a Lidl hivatalos weboldalára!


Heves városának rövid bemutatása

Heves varázslatos kisváros, amely gazdag történelmi hátterével és gyönyörű környezetével varázsolja el a látogatókat. Az itt élők büszkén őrzik városuk hagyományait és élénk kulturális életét. A város múzeumai és gyönyörű parkjai igazi élményt nyújtanak minden látogatónak.


A hevesi Lidl üzlet kiemelkedő akciói

A Lidl Heves áruházban mindig számos különleges akció és kedvezmény várja Önt. Az aktuális akciós újságot megtalálja oldalunkon, ahol is itt érheti el. Ne hagyja ki ezeket az ajánlatokat, hiszen 2024.05.23. kezdettel érvényesek!


Nyitvatartás Heves városában

Az üzlet általában hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között tart nyitva, míg szombaton 8:00 és 20:00 óra, vasárnap pedig 9:00 és 18:00 óra között áll a vásárlók rendelkezésére. Fontos azonban megjegyezni, hogy a nyitvatartási idő változhat, ezért mindig ellenőrizze az aktuális információkat a hivatalos Lidl honlapon - lidl.hu!


Hogyan segít a Kimbino pénzt megtakarítani?

A Kimbino internetes oldal és mobilapplikáció (Kimbino) segít Önnek abban, hogy mindig naprakész legyen a legújabb Lidl akciókkal és ajánlatokkal kapcsolatban. A Kimbino révén kényelmesen böngészheti a legfrissebb akciós újságokat és katalógusokat, hogy mindig a lehető legjobb vásárlási döntést hozza meg. Továbbá ha kedveli a Lidl áruházakat, érdemes felfedeznie hasonló kategóriájú üzleteket is, mint például Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily.


Tapasztalja meg a kényelmet és a megspórolt pénz örömét a Lidl hevesi áruházában! Látogasson el a Kimbino weboldalára, ahol megtalálja az aktuális Lidl akciós újságot, majd térjen be az üzletbe akár Hevesen, akár más településeken (Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár és Szombathely) és vásárolja meg mindazt, amire szüksége van.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!