Kimbino
Kiskunfélegyháza
Kimbino
Kiskunfélegyháza
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Kiskunfélegyháza - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Kiskunfélegyháza városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Kiskunfélegyháza városában és környékén

További újságok a kategóriában

Lidl Kiskunfélegyháza - akciós újság

 

Üdvözöljük a kiskunfélegyházai Lidl üzlet akciós újságát tartalmazó oldalunkon! A Lidl Európa-szerte közel harminc országban és az Egyesült Államokban is jelen van, és mára kontinensünk legnagyobb diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózatává vált. Egyik üzletük Kiskunfélegyháza városában található, ahol a megszokott kiváló minőségű élelmiszereket és egyéb termékeket kínálja a lehető legjobb áron. Ha további információra van szüksége, látogasson el a Lidl weboldalára (lidl.hu).


A kiskunfélegyházi Lidl akciós kínálata

Kiskunfélegyházán a Lidl üzletében minden héten számos különleges ajánlattal várják a vásárlókat. Az akciós újságban megtalálhatók a legfrissebb kedvezmények és promóciók, amelyek segítenek Önnek, hogy minél többet spórolhasson vásárlásai során. Az aktuális akciós újságot itt találja. Ne hagyja ki a lehetőséget, értesüljön időben a legújabb akciókról!


Az akciós katalógus érvényessége: 2024.05.23..


Nyitvatartási idő Kiskunfélegyházán

A kiskunfélegyházi Lidl áruház hétköznapokon 07:00 - 21:00 óráig, vasárnap pedig 07:00 - 19:00 óráig várja vásárlóit. Fontos azonban megjegyezni, hogy a nyitvatartási idők változhatnak, ezért mindig ellenőrizze az aktuális információkat a hivatalos Lidl weboldalon.


Kimbino - A pénztárca barátja

Az online vásárlás és a pénzspórolás egyszerűbb, mint valaha, és a Kimbino ebben segít Önnek. A Kimbino internetes oldala és mobilalkalmazása (Kimbino) lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor tájékozódjon különféle üzletek – így többek közt Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily –  aktuális akcióiról. Emellett a Kimbino környezetbarát megközelítése révén segítünk csökkenteni az akciós újságokhoz és katalógusokhoz szükséges papírfelhasználást, így hozzájárulunk a bolygónk megóvásához.


Kiskunfélegyháza - A vidék gyöngyszeme

Kiskunfélegyháza igazi vidéki gyöngyszem, tele kulturális értékekkel és természeti szépségekkel. A város nyugodt atmoszférája és barátságos közösségei vonzzák a látogatókat. Fedezze fel Kiskunfélegyháza varázslatos világát, és élvezze a vásárlás örömét a Lidl Kiskunfélegyháza üzletében!


A Lidl várja Önt Kiskunfélegyházán!

Nézze meg az aktuális akciós újságot, és keresse fel a Lidl kiskunfélegyházai üzletét. Vásároljon okosan a Kimbino segítségével, és ne hagyja ki a fantasztikus ajánlatokat se kiskunfélegyházai lakosként, se más, a Lidl által kiszolgált településeken, mint például Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár és Szombathely!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!