Kimbino
Solt
Kimbino
Solt
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Solt - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Solt városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Solt városában és környékén

További újságok a kategóriában

Lidl Solt - Akciós újság

 

Üdvözöljük a Lidl solti üzletének ajánlatait tartalmazó akciós újság oldalán! A Lidl mint Magyarország egyik vezető diszkont üzletlánca, büszkén szolgálja a vásárlókat Solton. Az üzlet kiváló minőségű termékeket kínál, amelyekkel könnyedén spórolhat pénzt vásárlásai során. További információért látogasson el a Lidl hivatalos weboldalára!


Kiemelkedő akciók és kedvezmények Solt Lidl üzletében

Fedezze fel a Lidl solti áruháza kínálta számos különleges akciót és kedvezményt! Az aktuális akciós újságot megtalálja oldalunkon, egészen pontosan itt. Ne hagyja ki ezeket az ajánlatokat, hiszen 2024.05.23. kezdetétől érvényesek!


Nyitvatartás a solti Lidl üzletben

Az üzlet általában hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között tart nyitva, míg szombaton 8:00 és 20:00 óra, vasárnap pedig 9:00 és 18:00 óra között áll a vásárlók rendelkezésére. Fontos azonban megjegyezni, hogy a nyitvatartási idő változhat, ezért mindig ellenőrizze az aktuális információkat a hivatalos Lidl honlapon - lidl.hu!


Hogyan segít a Kimbino pénzt megtakarítani?

A Kimbino internetes oldal és mobilapplikáció (Kimbino) segít Önnek abban, hogy mindig naprakész legyen a legújabb Lidl akciókkal és ajánlatokkal kapcsolatban – akár Solt, akár Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár és Szombathely lakójaként tér be hozzájuk. A Kimbino révén kényelmesen böngészheti a legfrissebb akciós újságokat és katalógusokat, hogy mindig a lehető legjobb vásárlási döntést hozza meg. Továbbá ha kedveli a Lidl áruházakat, érdemes felfedeznie hasonló kategóriájú üzleteket is, mint például Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily.


A só és szeretet városa a magyar Alföld szívében

Solt, a magyar Alföld szívében elterülő város gazdag sóbányáival és vendégszerető lakosaival büszkélkedhet. A város hosszú évszázadok óta a sótermelés központja, és ezt a hagyományt ma is tiszteletben tartja. A sómúzeum és a sóvirág készítési bemutatók olyan élményeket nyújtanak, amelyekben a látogatók megismerhetik a só varázslatát. Emellett Solt híres a szívélyes vendéglátásáról és a hagyományos magyar konyha finomságairól.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS