Logo JYSK - Otthon, kert
4/5

JYSK akciós újság - Ajka

HIRDETÉS
HIRDETÉS

JYSK Ajka újság

4/5
Actual brochure
Szinte mindenki ismeri JYSK nevét. Az egyik vezető üzletlánc a magyar piacon. Kiváló minőségű termékek széles választéka - ez jellemzi JYSK üzleteit. Itt megtalál mindent amiért jött. Rendszeres és új ajánlatok, JYSK honlapján. itt meg tudja tekinteni a legújabb ajánlatokat, melyek érvényesek: 2022.09.28. Más üzletek polcain ugyanazon termékeket, megtalálhatja kedvezőbb áron. Kezdje el a böngészést itt: Bauhaus, Bedario, BodrogiBau, BRW Bútorház, Diego, IKEA, Kika, Mentavill, Merkury Market, Möbelix.

JYSK üzletei több városban is megtalálhatóak egész Magyarország területén, mint Budapest, Szeged, Sopron, Miskolc, Budaörs. Ha esetleg nem találta volna meg az oldalunkon, amit keresett. Látogassoa meg az üzletlánc hivatalos weboldalát, hogy megtekintse a teljes termékkínálatot: www.jysk.hu

A nyomtatott szórólapok maradiak. A környezettudatosság idejét éljük, az online szórólapok sokkal praktikusabbak. A Kimbino oldalán megtalálja JYSK legfrissebb ajánlatait is. Online szórólapok, ahol JYSK ajánlatai is megtalálhatóak. Ez nem csak a legújabb hóbort, ez egy komoly lépés előre a környezetünk védelmének, illetve az erdőink védelmének érdekében. Köszönjük, hogy Ön is csatlakozott hozzánk és, hogy segít védeni a környezetünket!

Hogyan kezdjen el spórolni? Az alacsony árak segítségével!

Sohatöbbé nem fog lemaradni egyetlen JYSK különleges ajánlatról sem, plusz rengeteg időt spórol meg a nyomtatott szórólapok böngészéséhez képest.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

JYSK üzlethelyiségek a Ajka városában

Összes megjelenítése

Forrás: here.com

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

A bolthoz

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Bezárás
Logo JYSK -
Logo JYSK -