Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS
Logo Biri Elektro - Elektronika
3/5

Biri Elektro akciós újság 2024.04.04. -tól/töl > Kedvezmények

Biri Elektro akciós újság

Biri elektro online újság

3/5
Actual brochure

Ismét kedvezményes árakkal várja Önt a Biri Elektro. Ha nem szeretne lemaradni egy remek áruház legújabb ajánlatairól, tekintse meg a Biri Elektro Akciós újság kiadványt itt. A kedvezmények a következő időszakra érvényesek: csütörtöktől 04.04.

 

 

Az áruházról röviden

Shop

A Biri Elektro műszaki bolt 2007-ben nyitott meg Győrben. A 100%-ig magyar tulajdonosi körrel rendelkező szaküzlet főleg háztartási kis- és nagygépekkel, szépségápolási, vendéglátói és szórakoztatóipari eszközökkel és gépekkel kereskedik versenyképes árakon. Győri üzletükben lehetőség nyílik személyes vásárlásra, az alapítók azonban úgy gondolták, szeretnének minél nagyobb vásárlói csoportot kiszolgálni. A Biri Elektro online portálja pontosan e célból készült, mely a nap 24 órájában bármikor bárki rendelkezésére áll. Országos szintű házhozszállítást biztosítanak, győri és Győr közelében élők (is) bármikor dönthetnek a személyes átvétel mellett. A vásárlónak mindamellett lehetősége van arra, hogy két héten belül visszaküldhesse a nem megfelelő terméket.

A Biri Elektro fontosnak tartja, hogy vásárlóitól minden esetben véleményt kapjanak, és hogy nekik a lehető legnagyobb segítséget nyújtsák – legyen szó akár műszaki, akár logisztikai kérdésről vagy problémáról. Telefonos ügyfélszolgálatuk ezért bármikor elérhető a nyitvatartási idő alatt, hétfőtől péntekig 9 órától 17 óráig, valamint szombaton 8 és 12 óra között, e-mailben vagy az oldalon kitöltött levélben pedig a nap bármelyik percében útjára indíthatjuk kérdésünket, bejelentésünket.

Keresse a Biri újságot a Kimbino weboldalán vagy alkalmazásában a Elektronika kategória alatt. A legfrissebb kiadvány (Biri Elektro Akciós újság) érvényes 2024.04.04.-től. E kategóriában azonban rajtuk kívül számos egyéb üzletlánc (Media Markt, Euronics, Extreme digital, Best Byte és eMAG) is verseng a vásárlók kegyeiért.

A Biri elektronikai kínálata

Assortment

A Biri Elektroban jó minőségben, kedvező árakon találhatja meg a háztartásban szükséges eszközöket és gépeket. Háztartási kis- és nagygépei a konyha és fürdőszoba felszerelését teszik teljessé. Televíziói, tévés tartozékai, hangrendszerei, rádiói és ébresztőórái a mindennapokat színesítik. Laptopok, notebookok, e-könyvolvasók, Gamer termékek (számítógépes kiegészítők) széles választéka várja a kedves vásárlókat. Nem csak a háztartásban, hanem a vendéglátói területen is nagy segítséget jelenthet a webáruház: vendéglátóipari konyhai kisgépek, szeletelők, húsdarálók, mérlegek és kolbásztöltők sorakoznak a virtuális polcokon - jó árak, kiváló minőség, extra kedvezmények.

További információkért a Biri Elektro kínálatáról kérjük, látogassa meg az üzlet weboldalát: birielektro.hu.

A Kimbino

Kimbino App

Ha nem szeretne lemaradni a Biri Elektro akcióiról, szíves figyelmébe ajánljuk a Kimbino weboldal (Kimbino.hu) vagy applikáció (Kimbino) használatát. Önnek nincs más dolga, mint kényelmesen, egyetlen platform használatával átböngészni a jobbnál jobb ajánlatokat. A Kimbinoval a böngészés egyszerű és egyszerre informatív: mindent megtudhat a kedvezményekről nyomtatott szórólapok nélkül is. A megoldás kényelmessége mellett kijelenthetjük, hogy a Kimbino előnyben részesítése a nyomtatott szórólapok helyett hozzájárul ahhoz, hogy óvjuk bolygónkat – nem használunk egyszer használatos, hamarosan úgyis kidobásra kerülő újságokat. A Kimbino ugyanakkora hangsúlyt fektet a zöld gondolkodásra, mint az Ön vásárlásainak megkönnyítésére. S mivel ez a kettő egybeforrott, jobb megoldást nem is találhatna!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Bor
Kábel
Epilátor
Lámpa
Kefe
Hajformázó
Diffúzor

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

További üzletek Elektronika

Keresés
Kimbino
Logo Biri Elektro -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!