Kimbino
Kimbino

Extreme digital akciós újság következő héttől -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Extreme digital
HIRDETÉS

Extreme Digital akciós újság

Extreme Digital akciók

3/5
Actual brochure

Az ország egyik legjobb, műszaki cikkeket elektronikusan árusító webáruháza ismét jelentkezik legújabb kedvezményes áraival. A legfrissebb Edigital akciókat megtekintheti itt: a weboldalunkon. A Extreme digital újság kiadvány érvényes a következő időszakra: 06.17. - 06.23.

 

 

 

Az Extreme Digital webáruházról röviden

Shop

2001-ben két fiatal, magyar vállalkozó mert egy nagyot álmodni, és megalapított egy számítógépek és alkatrészek adás-vételére kialakított üzletet és szervizközpontot. A vállalkozás dinamikusan fejlődött már az első években is, hamarosan újabb üzlet nyitására került sor, majd lépést tartva az új vásárlási szokásokkal, rátértek az internetes értékesítésre. Bemutatótermeikbe mindenképpen érdemes ellátogatni, ha a frissen piacra dobott elektronikai eszközöket szeretnénk megismerni.

Budapesten a Nyugati pályaudvarnál (Szent István krt. - XIII. KERÜLET), a Mammut I-ben (II. kerület), a IV. kerületi Ezred utcában, az Erzsébet körúton (VII. kerület), a Móricz Zsigmond körtéren (XI. kerület), az Örs vezér téri Sugár Üzletközpontban (XIV. kerület), a Pólus Centerben (XV. kerület) és a Soroksár M5 Kereskedelmi Központban (XXIII. kerület) vannak szaküzleteik. Budaörs és vidéki nagyvárosok, mint Debrecen, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár is „büszkélkedhet” Extreme Digital üzlettel. A vállalkozás 10 év alatt olyan szintű fejlődésnek indult, hogy nemzetközi vonalra is léphetett. Először Csehországban és Szlovákiában, majd Romániában, Horvátországban, Szlovéniában, Bulgáriában és Ausztriában is sorra megnyíltak az elektronikus Extreme Digital webáruház kapui. A 100%-ban magyar tulajdonosi körrel rendelkező műszaki szaküzlet jelenleg 9 fővárosi és 8 vidéki üzlethelységet üzemeltet többek között az alábbi településeken: Budapest, Székesfehérvár, Pécs, Szeged, Nyíregyháza és Kecskemét.

A kategória szerint nálunk a Elektronika közé van besorolva, és a magyar piacon olyan versenytársak mellett működik, mint az Media Markt, Euronics, Best Byte, eMAG és Biri Elektro.

Az Extreme Digital kínálata

Assortment

MagyarBrands-díj, SuperBrands-díj, Ország Boltja, évek óta vezető hely a GKI e-kereskedelem toplistáján. Mi a titkuk? Várkonyi Balázs alapító-ügyvezető szerint „mindig gyorsan kell reagálnunk, az elsők között kell lennünk, bármi történik”. Nem csoda tehát, hogy az üzlet termékkínálata mindig naprakész, a legújabb eszközök is egyből megtalálhatóak. Márkás termékeiket magas minőségben, versenyképes áron értékesítik webáruházukban és szaküzleteikben.

Az általános elektronikai cikkek mellett (okoseszközök, laptopok, számítástechnikai felszerelések, háztartási kis- és nagygépek, hűtőberendezés, barkácsgépek, kerti gépek, autófelszerelések, televíziók, fotó-videó eszközök) megtalálhatóak baráti árú divatcikkek, szépségápolási termékek, takarító- és tisztítószerek, játékok, könyvek, baba-mama termékek is.

További információkért kérjük, látogasson el az Extreme Digital weboldalára: edigital.hu.

Válogasson a legjobb akciók között egy helyen, kényelmesen. A Kimbino elhozza Önnek a legfrissebb akciókat bármilyen kategóriában, amire Önnek szüksége van. Az Extreme Digital akciós újság, a Extreme digital újság érvényes: következő héttől

Az Extreme Digital akcióiról kár lenne lemaradni. Kedvező áron kínált minőségi termékeiket még kedvezményesebben szerezheti be a folyton megújuló akciók időtartama alatt. Az Extreme Digital katalógus mindig tartalmazza az aktuális kedvezményeket és részleteket.

A Kimbino

Kimbino App

Nekünk pedig jó hírünk van! Az Extreme Digital akciós újságát megtalálhatja az interneten is. És hogy ezt pár kattintással, több újság és több kedvezmény összevetésével is megteheti? Ennél biztosan nem tud jobbat.

A Kimbino segítségével bármikor, bárhol kikeresheti az Önnek legjobban tetsző ajánlatokat és legkedvezőbb árakat. Nem kell többé nyomtatott szórólapokra vadásznia, majd pár nap elteltével kidobnia őket. Elég, ha okostelefonján, táblagépén vagy számítógépén meglátogatja honlapunkat Kimbino.hu vagy megnyitja alkalmazásunkat Kimbino, és kategóriára, üzletre vagy termékre keresve válogathat a kedvezményesebbnél kedvezményesebb termékek között. Sőt, így nem csak hogy saját magának könnyíti meg a vásárlás és az online körülnézés menetét, de a környezetét is védi. A Kimbino támogatja a környezettudatosabb gondolkodást, kizárólag online szórólapokat mutat be. Tegyen Ön is környezetéért, mondjon végleg búcsút a papír alapú szórólapoknak!

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

További üzletek Elektronika