Logo Metro - Hipermarketek
3/5

Metro Ajka + Black Friday

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Metro Ajka újság

3/5
Actual brochure
Ki ne hallotta volna már Metro nevét? Köszönhetően a kiváló és változatos termékkínálatuknak az egyik piacvezető üzletlánccá nőtte ki magát Magyarországon! Kiváló minőségű termékek széles választéka - ez jellemzi Metro üzleteit. Itt megtalál mindent amiért jött. Egy új ajánlat? Metro rendszeresen új ajánlatokkal készül a vásárlóknak. A frissített ajánlatok érvényesek: 2022.11.30. és elérhetőek itt Ezen üzletek Aldi, ÁRKLUB , Auchan, CBA, CBA Príma, Chef Market, COOP, EcoFamily, Family Diszkont, Family Frost talán meglepik majd Önt is, előnyör áraikkal.

Hezitál, hogy merre vásároljon? Metro üzletei országszerte megtalálhatóak több városban, például: Budaörs, Székesfehérvár, Budapest, Szolnok, Debrecen Olyan tartalmat keresett, amelyet nem talált meg weblapunkon? Próbálja meg az üzletláncok hivatalos weboldalán: metro.hu

Nyomtatott szórólapok? Tele a postaládája? Postaládája tömve van régi szórólapokkal? Elég volt! Kezdje el használni a Kimbino oldalát, ahol elektronikus online szórólapok várják. Böngéssze Metro szórólapját és határ a csillagos ég. Környezetünk védelme nem csak egy közhely. Eppen ezért, örömmel látjuk, hogy Metro legújabb ajánlatait online böngészi és nem nyomtatott formában. Rengeteg fa élete menekülhet meg így.

Hogyan spórolhat pénzt könnyedén, megszorítások nélkül? A válasz az alacsony árakban rejlik!

Hírlevélre feliratkozás vagy applikáció letöltése Kimbino. Ennek köszönhetően soha nem marad le egyetlen Metro ajánlatról sem. A Kimbino Csapata.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

A bolthoz

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Metro -
Logo Metro -