Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS
Logo Ulla Popken - Sport és Divat
3/5

Ulla Popken akciós újság 2024.04.01. -tól/töl > Kedvezmények

Ulla Popken akciós újság

3/5
Actual brochure

Aki járt már a Mammut I. első emeletén, esetleg láthatta a telt idomú hölgyeknek készült ruhákat. Netán a 42-es mérettől nagyobb ruhákat kereste eddig, de nem találta meg a divatosabb darabokat? Itt az idő, hogy megnézze az üzlet kínálatát. Szórólapjuk megtalálható itt, mely a 04.01. - 04.30. időszakra érvényes.

 

Az Ulla Popken bemutatása

Shop

A németországi Hamelnből kezdődött a cég története, 1880-ban Johann Popken megalapította a Popken Textilházat. Három generációval később az Észak-Németországban található Oldenburgban nyitották meg az első baba-mama üzletüket. Mivel több olyan női vásárló járt az üzletbe, akik nem voltak áldott állapotban, felfigyelt Ulla Popken eme „rendkívüli” tendenciára, s rájött, a nagyobb konfekcióméretű ruhákra is van kereslet, főleg, ha divatosak. Azóta több országban is megnyitották (online) üzletüket. Az egyetlen magyarországi forgalmazó a Maxi-Fashion Kft., üzlethelyisége a budapesti Mammut I. üzletházban hétfő és szombat közt délelőtt 10 és este 8 óra közt, vasárnap 10 és este hat közt van nyitva. 

Kifejezetten a jó ár-érték arányban megvásárolható árukat forgalmaz a Ulla Popken áruházlánc és weboldala divat42.hu.

Fiatalos Divat 42-es mérettől – a mottónak eleget tesznek, egészen a 64-es méretig válogathatunk kedvünkre. 

A Kimbino fontosnak tartja a környezetkímélést, zöld gondolkozását azzal mutatja, hogy az amúgy papíron elérhető szórólapokat, katalógusokat digitális formában publikálja saját oldalán. Így nem kell az üzletek weboldalait egyesével felkeresni, papírújságjait egyesével begyűjteni. Pár kattintás (vagy koppintás) és máris szemünk elé tárulnak a jobbnál jobb ajánlatok. Nézzük meg az Ulla Popken katalógus 2024 gyűjteményt! Facebook oldaluk szerint akár 50% kedvezményt is adnak a kifutott szezon darabjaira. Vagy böngésszen további remek ajánlatok között a hasonló kategóriájú üzletek reklámújságaiban: Takko, Deichmann, Hervis Sports, Intersport, CCC, C&A, Kik, Bonprix, F&F és SPORTSDIRECT.

Az Ulla Popken magyarországi üzlet kínálata

Assortment

Molett, teltkarcsú, duci, miért is illetnénk jelzőkkel magunkat vagy másokat? A lényeg, azoknak is van ruházkodási lehetőség, akik nem átlagos méretűek. Nagyméretű, divatos női ruhákat lehet beszerezni az üzletben, az Ulla Popken a fiatalos divatot képviseli 42-es mérettől fölfelé a 64-as méretig. De nem ám csak alkalmi öltözetre találunk az ízlésesen berendezett üzletben! Csak úgy pompázik a sok színes ruhától. Megjön az ember kedve a vásárláshoz! Nagyméretű sportruházat, kosztüm, blúz, síruha, fürdőruha és nagyméretű ruházati kiegészítők is kapható. Tekintse meg a legfrissebb katalógust: Ulla Popken Akciós újság, ami 2024.04.01.-tól/től érvényes.

A Kimbino

Kimbino App

A Kimbino.hu azt tűzte ki célul, hogy változtat a vásárlói szokásokon. Mielőtt vásárolni megy az ember, nézze meg az online katalógusokat (Kimbino), gyűjtse ki a leértékelt árakat egy listába és ne impresszív vásárlást folytasson az ember, hanem tervezze meg bevásárlóútját. Pénztárcát és környezetet kímélve. Egy bolygónk van, a fenntarthatóság pedig a 21. században még inkább kulcsfontosságú, mint azelőtt gondoltuk. Váltson Ön is zöldre – használja a Kimbinót!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Tunika
Bikini
Body
Tankini
Kaftán
Leggings

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Keresés
Kimbino
Logo Ulla Popken -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!