KimbinoKimbino
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

LIDL Bonyhád akciós újság lapozható - Akció, szórólap 2022.07.07.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

LIDL Bonyhád akciós újság

3.5/5
Actual brochure
Lidl a vásárlók értékelései alapján az egyik leghíresebb üzletlánc a magyar vásárlók körében. Vezető üzletlánccá nőtte ki magát Magyarországon. Lidl üzleteiben kizárt, hogy ne találná meg azt a terméket, amit keres. Közben pedig még pénzt is spórolhat. Egy új ajánlat? Lidl rendszeresen új ajánlatokkal készül a vásárlóknak. A frissített ajánlatok érvényesek: 2022.07.07. és elérhetőek itt Vessen egy pillantást az alábbi üzletek ajánlataira Aldi, ÁRKLUB , Auchan, CBA, CBA Príma, Chef Market, COOP, EcoFamily, Family Frost, FullDiszkont. Talán ugyanazon terméket megtalála kedvezőbb áron.

Sok magyar városban be tud vásárolni Lidl üzleteiben. Hogy hol találhatóak pontosan? Keressen rájuk itt: Budapest, Győr, Pécs, Miskolc, Debrecen Weboldalunk nem szolgált elég információval? Nem találta meg amit szeretett volna? Elnézését kérjük! De semmi sincs veszve. Mi többnyire a szórólapokra fókuszálunk, ha más témában érdekelt, akkor böngéssze az üzlet hivatalos weboldalát itt: www.lidl.hu

Felejtse el a nyomtatott szórólapokat és kezdje el böngészni az online szórólapokat a Kimbino oldalán. Akár Lidl ajánatait is tudja böngészni bármikor, kényelmesen online. Nincs több időpazarlás. Online szórólapok, ahol Lidl ajánlatai is megtalálhatóak. Ez nem csak a legújabb hóbort, ez egy komoly lépés előre a környezetünk védelmének, illetve az erdőink védelmének érdekében. Köszönjük, hogy Ön is csatlakozott hozzánk és, hogy segít védeni a környezetünket!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lidl üzlethelyiségek a Bonyhád városában

Forrás: here.com

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Bezárás
Logo Lidl -
    Logo Lidl -