Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS
Logo Tupperware - Otthon és Kert
3/5

Tupperware akciós újság 2024.04.01. -tól/töl > Kedvezmények

Tupperware akciós újság - lapozható katalógus

A TUPPERWARE KATALÓGUS ÚJDONSÁGA

3/5
Actual brochure

Melyek a Tupperware Április havi ajánlatai? Megtudhatja az éppen érvényes akciós újságból, amely itt található. Mi mindig a legfrissebb kedvezményes ajánlatokkal várjuk önt, ezúttal a 2024.04.01. - 2024.05.05. közti időszakra vonatkozóan. A Tupperware online kiadványa (Tupperware Akciós újság) most is olyan termékválasztékot vonultat fel, amelynek nehéz lesz ellenállni. Persze talán felesleges is, hiszen a konyhában bármikor jól jön egy újabb jól használható és mutatós darab a Tupperware termékek közül.


A többségünk által már rutinosan használt okostelefonok és mobileszközök korában egyértelmű, hogy a nyomtatott Tupperware katalógus praktikusságban nem veheti fel a versenyt a netkapcsolat mellett tetszőleges képernyőre betölthető digitális változattal. Ezt kínáljuk önnek az év minden szakában - és mivel a Tupperware 2022-ben is több alkalommal jön ki friss ajánlatokkal, feltétlenül ajánlott elmentenie weboldalunk címét. Ide ugyanis garantáltan érdemes visszalátogatni, vagy akár többször belelapozni az aktuális, jelenleg éppen 2024.04.01. kezdettel érvényben lévő kiadványba.

 

A TUPPERWARE TERMÉKEK TÖRTÉNETE

Shop

Az esztétikus, formatervezett, egyszersmind időtálló és nem utolsósorban rendkívül praktikus Tupperware eszközök sztorija a múlt század 40-es éveire nyúlik vissza az amerikai Massachussetts-be: ekkor jelentek meg a saját nevéből képzett márkanévvel Earl Tupper első műanyag edényei. A Tupperware azóta fogalommá vált a konyhában tevékenykedők számára, és a világ szinte bármely pontján találkozhatunk e termékekkel.


A Tupperware műanyag edényei ideális megoldást nyújtanak az élelmiszerek hűtőben, fagyasztóban vagy egyéb módon történő tárolásához, a sütés-főzés előkészítése során és az elkészült ételek tálalásakor egyaránt. Az előnyök közt felsorolható, hogy igazán tartósak, nem veszik át a bennük tárolt étel szagát, ráadásul többségük mosogatható mosogatógépben. Az Ultra Pro Tupperware edények pedig olyan sokoldalúak, hogy hagyományos és mikrohullámú sütőben, illetve szervírozáshoz is hadra foghatóak - mi több, kétszer olyan gyorsan elkészül bennük az étel, mint a hagyományos edényekben.


A Tupperware termékek köre rendkívül széles, így helyet kapott a palettán a sodrófától a tepsiken át a sütőformákig, az aprító-, szeletelő-, hámozóeszközöktől a mikrós főzőedényekig szinte minden, amire szükség lehet. Magától értetődő, hogy rengeteg különböző méretű-formájú tárolódoboz van a kínálatban a kenyértartótól az uzsonnás dobozig, de akár egy Tupperware kulacs vagy kávésbögre szintén jó választás lehet.


Látogasson hát el a Tupperware honlapjára (www.tupperware.hu), mert élményszámba megy az ott felvonultatott választék. Ugyanakkor tartsa szem előtt, hogy az Otthon és Kert kategóriában a Tupperware mellett úgyszintén felsorakoznak sok jól ismert márka és üzletlánc aktuális akciós újságjai, így például: JYSK, OBI, Bauhaus, Möbelix, Kika, Mömax, Diego, Praktiker, IKEA és TTL .

 

TUPPERWARE ÉS SOK MÁS AKCIÓS TERMÉK

Assortment

A konyha olyan területe a háztartásnak, ahol mindig is fontosak voltak a megbízható, kézre álló, sokrétűen alkalmazható eszközök. A Tupperware 2022-es termékskálája, illetve az időszakos Tupperware katalógus (Tupperware Akciós újság) kedvezményes ajánlatai valamennyi kívánalomnak megfelelnek, ráadásul az akciós újságban szereplő Tupperware termékek ár-érték arányban ugyancsak kiemelkedőek.


Már csak ezekért a nagyszerű promóciókért is érdemes időről időre felkeresni weboldalunkat, és akkor még nem tettünk említést a számtalan egyéb reklámújságról, katalógusról és szórólapról, amelyet szintúgy meglel nálunk. A többi kategória hasonlóképp érdemes az ön figyelmére, hiszen spórolni a vásárlás minden terén lehetséges, és a megtakarított pénz sosem jön rosszul. Váljon önből is honlapunk rendszeres látogatója és meglátja, több mindenre jut majd a háztartás költségvetéséből, mint azelőtt!

 

A KIMBINÓRÓL

Kimbino App

A Kimbino honlapja (címe: Kimbino.hu), illetve a Kimbino mobilapplikáció révén ön mindig pontosan tisztában lehet vele, hogy mit és hol tud a legkedvezőbb árakon beszerezni. A nyomtatott szórólapok, reklámújságok és vaskos katalógusok jó esetben újrahasznosulnak, de sokszor sajnos egyszerűen csak a háztartási hulladékban végzik. Táblagépe vagy az okostelefon képernyőjére, a számítógép monitorára bármikor betölthető online reklámújságok viszont nem termelnek szemetet és további fák kivágását sem teszik szükségessé.


A nyomtatott változatot felváltó digitális formátum hozzájárul környezetünk védelméhez, a természeti erőforrások megóvásához. Praktikus mivoltáról nem is szólva, hiszen a klasszikus reklámújságok sokszor éppen nincsenek kéznél, amikor szükség lenne rájuk. A telefon vagy egyéb mobileszköz viszont bármikor előkapható, amint akad néhány szabad perc az akciók közt mazsolázgatni. Legyen ön is környezettudatosabb: álljon át a Kimbino könnyen kezelhető, átlátható online akciósújság-adatbázisának használatára. Itt a Tupperware termékajánlatain túl számos további bolthálózat és neves márka legfrissebb akcióiról szintén tájékozódhat.

 

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Aprító
Tányér
Rizsfőző
Konzervnyitó
Gyúrólap
Zöldséghámozó

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Keresés
Kimbino

Nincsenek boltok

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!